Tåfjordblotet 2016

Tåfjordblotet 2016

Vi inviterer til blot i Tåfjorden på Tussøya helga 19-21 august. Vi flytter fram en uke i år i forhold til tidligere, siden vi stadig kommer lengre ut i kalenderen. Det blir som vanlig helgrillet lam til alle. Drikke og snop må dere ta med selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Gunnar Noer

Tåfjorden er den nordre fjorden på vestsida av Tussøya, og fra Sommarøy er det en 7 km forholdsvis enkel padletur. Vi ligger på stranda til høyre når du padler inn.

Noen drar ut allerede på fredagen, men de fleste kommer lørdags formiddag. Selve festen blir på lørdagskvelden. På Tussøya er det fine muligheter til å gå tur på selve øya, eller det blir padling i området rundt, f.eks opp til Håja, avhengig av værmeldinga.

Mer detaljer kommer. Men sett av helga!

Turansvarlige: Bernt Bye og Per Olav Aslaksen

Leave a Reply

%d bloggers like this: