Vi lager nytt nynaust.

Vi lager nytt nynaust.

Styret fikk mandat på årsmøtet til å gå i gang med nytt naust, og nå er vi i full gang! Harald Bohne er byggesjef. Alf hånderer vårt forhold til det offentlige, og Tine, med lang fartstid i fylkeskommunen, tar seg av det juridiske.

Gravinga er gjort av Johan Arnt Wilhelmsen, Støypinga er fra Betongteam AS, og selve naustet er bestilt hos Hamco i Rossfjordstraumen. Vi satser på å sette opp råbygget og alt innvendig på dugnad, så her er det bare å finne fram kjeledressen og holde seg klar til veggene kommer.

Ellers så var vi skremmende nære at hele sullamitten ble vasket på sjøen allerede før betongen hadde fått størknet, men nå har vi fått lagt på stein, så da bør vi klare å holde sjøen unna ihvertfall til vi får dørstokken på plass.

Her har vi progresjonen så langt, illustrert ved et knippe bilder fra Harald:

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: