Tromsøya rundt 2017

Tromsøya rundt 2017

Vi inviterer med dette til den 25 utgaven av Tromsøya rundt, som i år går den 10. juni. Dette er årets anledning til å få testet formen, om du klarer de 24 kilometerne rundt øya med nummer på brystet.

k28

Vi kjører som vanlig konkurranseklasse for mannfolk og kvinnfolk, dobling og turklasse.

Turen kan være ganske frisk, så det er viktig å være utstyrt etter forholdan. Det vil si god bekledning, og godt med drikke og litt god sikringskost høre med. Ellers så blir det påfyll til slitne kropper på kvelden. Selkjøttet er allerede i boks, så vi satser på tradisjonell biff på festen. Hvem vet, kanskje vi kan feire jubileum i varme og fine lokaler i Nynaustet.

Turklassen og dame konkurranseklasse starter kl. 11:00.  Konkurranse herre og dobling starter kl. 11:30. Padleretningen blir mot klokka, dvs vi starter sørover og så runder nordover i Tromsøsundet.

Med padlehilsen

Styret v/Harald

Leave a Reply

%d