Årsfesten 2017

Årsfesten 2017

Sett av fredag 24 november 2017! Da blir det årsfest på Løkta på Nordsjeteen i henhold til god tradisjon i havpadleklubben. Festen starter kl 19. Møt presis, så blir det velkomstdrink i døra. Maten i år blir koldtbord fra Eide handel, og vi satser på kake og kaffe etterpå. Vi kommer til å ha litt vin, øl og brus, men hvis du er veldig tørst så kan det lønne seg å ta med noe sjøl.

Egenandel 200,- (kan betales på forskudd til kontonummer: 47501004193 (merk innbetalingen med julebord), eller vipses til ….. Telf. oppgis på festen.

Alle padlere er selvfølgelig velkommen – også de som ikke er medlemmer av klubben ,-)

Vi har plass til ca. 50. Påmeldingsliste. Nina og Solveig er i arrangementskomiteen, men vi trenger flere. Har du lyst til å være med å lage fest, ta kontakt med Nina på naust.tromsohavpadleklubb@gmail.com

Bindende påmelding seinest mandag 20. november på: https://docs.google.com/spreadsheets/d/133I8Zw6er9MuwtYnE7CIVtSEJ1Bj-6X48rpywjm7iMg/edit?usp=sharing

Hilsen

Styret

 

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: