Fellesrydding av Grindøya før vinteren

Fellesrydding av Grindøya før vinteren

IMG_5110

til båten synker Foto: Ingrid

Turleder: Bjørn Tore Sørensen og Ingrid Berthinussen
Sted: Grindøya
Når: Søndag 16. september – padleklar i Sjølundfjæra kl 11:00
Til helga er det den nasjonale ryddedagen og da legger vi opp til en siste fellesinnsats for å sikre at Grindøya her helt fri for marint avfall før vinteren kommer. Øya er ikke større enn at 12- 14 mennesker som deler fjæra mellom seg får gått overalt på en times tid.
Vær padleklar i fjæra på Sjølunden kl 11:00. Kom gjerne en halvtime før slik at du rekker å finne riktig kajakk og tilpasse utstyr før utfart. Husk lys på deg selv og kajakk. Ta med mat, noe varmt å drikke og ei vedski til bålet – og husk godt fottøy (til å gå i fjæra med). Vi har med søppelsekker.
Kom kom ,-)
Tromsø Havpadleklubb «adoptere» i vår Grindøya som ett av våre bidrag til å holde naturen vi padler i ren. Vi ryddet hele øya i fjor, og mange har tatt med seg de de har funnet av søppel nå i år. Vi forventer derfor ikke å finne så veldig mye søppel. Les mer om “adopsjonen” her: https://tromsohavpadleklubb.com/2018/04/19/adopsjon-av-grindoya/

Leave a Reply

%d bloggers like this: