Kor skal vi reis? Bruk av Yr.no til turplanlegging

Kor skal vi reis? Bruk av Yr.no til turplanlegging

yr.no
Tid: 20. november klokken 18:00 – 20:00
Sted: Kirkegårdsvegen 60 (Værvarslinga)
Hvem: meteorolog Anita Ager-Wick

Hvordan kan du bruke YR når du skal planlegge padleturen? I kveld gir meteorolog Anita Ager-Wick oss en praktisk innføring i hvordan YR kan brukes til turplanlegging. Hva betyr vindpilene, hvordan forstå pilene og kartet. Hvor blir det flatt hav, fallvinder osv. På den og den vindretningen: hvor bør jeg legge turen i Tromsøområdet for å få en behagelig tur? Hvordan må vindretningen være for å få surfebølger i Grøtfjorden. Nårtid kan vi forvente strømskavler under Sandessundbrua eller i Skagesundet. Og mye mer. Her er det full anledning til å stille spørsmål.

Det blir også omvisning på Vervarslinga etterpå for de som er interessert.

Medlemsmøtet er åpent for alle.
Kom kom!

Leave a Reply

%d bloggers like this: