Padling i Kroatia

Padling i Kroatia

Påetskjærikroatia
Tid: 31. oktober kl 19:00 – 20:30
Sted: Cafe Flyt 2. etg
Hva: medlemsmøte

Baard, Ingun og Merete og noen til var i vår på padleferie i Kroatia. 31. oktober kommer de for å fortelle og vise lysbilder fra den fantastiske turen. Kanskje får vi noen tips og råd hvis vi har lyst på tilsvarende tur til varmere strøk? Dette gleder vi oss til!

Sak om naustleie: (I følge vedtektene våre godkjenner medlemsmøtet separate naustregler). Det er stor pågang for å få leid naustplass, samtidig er det en del kajakker som ikke er i bruk i løpet av sesongen. Noen ser ikke ut til å ha vært i bruk på flere sesonger. Styret ønsker å kunne omrokere på tildelte plasser ved behov. Videre ønsker vi å forbeholde de laveste plassene (opp til og med rad 3) for de mest aktive padlerne og der fysiske forutsetninger tilsier at folk bør ha lavere plass. Vi har samlet det som gjelder leie av naustplasser på en side på nettet og foreslått noen presiseringer i teksten, bl.a. et aktivitetskrav på 8 turer per år. Les hva som gjelder for naustplassene her.

Leave a Reply

%d bloggers like this: