Tirsdagsdamene

Tirsdagsdamene

20190611_203711

Faste turledere: Linda Skog (mobil: 97047151) og Monica Mikalsen (mobil: 93818300). Ta gjerne kontakt om det er noe uklart.

Er du ny i kajakken eller bare “rusten”? Lyst til å padle korte turer i rolig sjø? Bli kjent med andre “skravlekjærringer”? Da er DU ei perfekt Tirsdagsdame – og vi MÅ møtes!

Dette er en gruppe som hovedsakelig er for damer, men fullt mulig for en og annen mann å sinke seg med (har skjedd☺). Vi tar for oss mye av det dere lærte på grunnkurset. Egenredninger, kameratredninger, framdriftstak, sideforflytninger mm.

Hovedformålet er å lære av hverandre og bli tryggere i kajakken. Føle at du mestrer å komme deg opp selv og kunne redde andre hvis uhellet skulle være der en gang. 

Dette er ei lavterskel-gruppe, med lav fart, mye bålkos og god prat. Ikke alle turer er på tirsdager, men lagt opp til forskjellige dager. Og det blir bål – med værforbehold – på alle turer!

«Hoved-oppstart-plass» er i Sjølundfjæra, slik at de som skal leie kan booke og hente kajakker, men enkelte ganger er det også utsett andre steder. Sjekk derfor alltid arrangementet for å se hvor vi starter fra. 

Turene legges ut på Tirsdagsdamenes facebook side.  

This slideshow requires JavaScript.

 

7 Responses

  1. Berit Helene Koht says:

    Lure litt på å være med tirsdagsdamene den 2/4 dersom ok vær. Kanskje de tar med en kjekk mann også hvis du vil være med☺

    Vennlig hilsen

    Berit Helene Koht
    Økonomisjef
    Økonomisenteret
    Troms fylkeskommune

    Telefon: +47 77 78 82 41
    Mobil: +47 913 18 225
    http://www.tromsfylke.no

    [cid:image001.png@01D4D819.A2876030]

  2. […] Tirsdagsdamene […]

  3. Inger Jensen says:

    Er det noen som skal innom sjølundfjæra imrg og som har plass til en ekstra kajakk på taket ut til håkøya? 🙂

  4. Hei, fint om du kan høre med turleder Monica Mikalsen mobil: 938 18 300. Er du på FB? Lurt å legge spørsmål om dette i kommentarfeltet til arrangementet. Ingrid

  5. […] Tirsdagsdamene […]

Leave a Reply

Discover more from

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading