17.mai feiring på yttersia

17.mai feiring på yttersia

hurra

Bli med på yttersia-tur 17.mai helgen. Når vi har padleområder som kalles Huarrastranda er det jo helt naturlig at turen går dit.

Padleledere på turen:  Gunnar Noer 95912142 og Bjørn Nicolaisen 90174999

Vanskelighetsgrad: moderat/vanskelig da området er eksponert og dagsetappene vil være på mellom 12 og 25 km.

Påmelding kun på lenken:  påmelding via denne lenken.

Ta selv kontakt med andre turdeltakere for å ordne med transporten. Se i påmeldingsskjema her hvem som er påmeldt og ta kontakt

Vi tenker oss ut på 16.mai om ettermiddagen, kjøreklar fra naustene kl 1700 og med kajakkutsett i Skarsfjorden. Den kvelden slår vi leir på en av hurrastrendene etter 10-12 km padling. Dagen etter, på  fredag 17.mai er planen å komme seg til Breivika. Alt etter forholdene legger vi inn en lunsj i området Sandøya. Fin padling (med flagg på kajakken……. – så husk å ta med).

Lørdag er planen å ta en dagstur ut til Sørfugløya . Så det blir 2 overnattinger i Breivika . Og da retur til Skarsfjorden på søndag.
 
Dette er områder som er eksponert for vær og vind slik at endelig rute vil ikke være klar før vi har værmeldingen så nært opp til turen som mulig. Det vil selvsagt også bli gjort vurderinger underveis for hvor vi beveger oss.
 
Vi tar med grillrist og noe kull slik at vi kan få oss grillmat når det er stemning for det. Alle må ha eget utstyr for overnatting og matlaging for alle dagene. Gå gjerne flere sammen for å mekke middager.
 
Som sagt er det eksponert område og dagsettappene er fra ca 12 km og opp mot 25 km så vi setter vanskelighetsgraden til moderat /vanskelig. Les mer om hvordan du tolker vanskelighetsgraden her: https://tromsohavpadleklubb.com/terminlista/
 

Hurrastrendene er også et mål for årets Ti på skjæret – les mer om det her. Les også Anne Birgitte Fyhns tur-anbefaling fra området. Nærmere beskrivelser av Sandøya og Breivika finner du her – også de deltakere i ti på skjæret.

 

 
 
 

Leave a Reply

%d bloggers like this: