Barne- og ungdomskajakker på plass

35742258_10155341260190653_8640613492400848896_n.jpg

Trodde du at du måtte legge padlingen på hylla nå når du har blitt mamma/pappa eller besteforeldre? Hvorfor ikke heller ta med ungene på tur? I fjor var yngste deltaker på Tromsøya rundt Julie på 9 år. Hun padlet litt for egen maskin – og så slepte mamma henne da det buttet litt i mot. Yngste deltaker i Ti på skjæret var Max på 7 år som padlet til to av skjærene og overnattet i telt. Flere padler også med enda yngre unger. Det er også fullt mulig å bare bruke kajakkene til ren lek i fjæra. Dere kan jo konkurrere om hvem som greier flest triks. Hun på bildet her vant! Dette greier de fleste voksne – ikke!!

yr.PNG

Klubben har nå investert i to kajakker for barn og ungdom – Seayak Junior fra Prijon. Junior er spesielt tilpasset barn og ungdommer mellom 30 og 60kg og høyde på maks 165 cm. Setet er mindre og cockpiten er smalere, noe som gir en optimal sittestilling for mindre padlere, også på lengre turer. Vi har har også investert i ei grønnlandsåre og bestilt ei til. Dere må selv kjøpe i tørrdrakt som passer, padlesko og vest (om de er for små til å bruke klubbens i størrelse S). Så kaldt som vannet er her må jo slike tørrdrakter være ideelle for vannlek på sommeren ,-)

Vi håper dette vil være et tilbud som fenger og at vi får se mange bilder på FB-sidene av barn og ungdom som har det gøy i kajakk.  Vi har også andre kajakker som passer til ungdom. Les mer om kajakkene våre her. Barnekajakkene ligger til høyre i utleienaustet.

Seayak Junior

Lengde: 378 cm
Bredde: 57 cm
Vekt: 17 kg
Kapasitet: 65 kg
Volum: 240 liter
Cockpit: 62 x 45 cm
Skott bak: 115 liter

Om Tromso Havpadleklubb

THPK er en åpen og uavhengig klubb for havpadlere i Tromsø.
Dette innlegget ble publisert i Hovedsaker. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..