Pinsetur på Yttersia

Pinsetur på Yttersia

Hvor: Dit været tillater og selskapet har lyst, i området rundt Mikkelvik – Hersøya – Grøtøya – Måsvær – Nord Kvaløya

Når: Vi kjører fra Sjølund i retning Mikkelvika fredag ettermiddag eller lørdag formiddag og returnerer mandag kveld (29. eller 30. mai til 1. juni).

Hvor vanskelig er turen: Dette er en tur over flere dageer der du har med alt av utstyr og mat du trenger i kajakken. Vi padler gjerne 10 km mellom pausene og dagsetapper er på mellom 15 – 25 km. Her padler vi i litt mer eksponert farvann.  Du må derfor ta høyde for å kunne padle i vind opp til laber bris (5,5 – 7,9 m/s), og tåler en uforutsett liten kuling (10,8–13,8 m/s).

Turledere: Steinar Johansen og (kommer)

Påmelding via denne lenka

Lurer du på hvem andre som er påmeldt, sjekk her.

Her kan du lese turrapport fra fjorårets tur https://tromsohavpadleklubb.com/2018/05/14/pinseturen-gar-til-hersoya-og-grotoya/

Nærmere turplan og turbeskrivelse kommer her. Mens du venter kan du jo kose deg med noen av de potensielle turmålene som også er på årets Ti på skjæret liste; Hersøya rundt, Store og Lille Måsvær og Hushattøya. Kan det bli mer fristende enn dette?

NB! På grunn av corona kan vi hverken be eller anmode turledere eller deltakere å ta med passasjerer. Det er opp til den enkelte å selv vurdere om de synes det er greit å ta med passasjerer og eventuelt tilby dette. Den enkelte må derfor også selv legge ut ønske om transport.

Leave a Reply

%d bloggers like this: