Vi er i gang!

Vi er i gang!

Torsdagspadlinga er godt igang, flere spennende helgeturer og kommende tirsdag er det dugnad i fjæra. Flere spennende turer og SKVULP-helga er snart klart for å bli lagt ut på klubbsiden vår. Følg også med på klubbens Facebook side. All påmelding til klubbarrangementer skjer via vår egen nettside. (denne siden).

Tirsdag klokken 18.00 er det samling i Sjølundfjæra. Årets dugnad – vi skal rydde i naust og i fjære. Har du ei jernrive, ta den med! Klubben stiller med kaffe og vi serverer pizza. Drikke til pizzaen må medbringes.

Naustansvarlig Erik Leenderts har brukt de siste månedene til å rydde i naustet, nye plasser er tildelt – men fortsatt er det padlere som står i kø for å få naustplass. Husk å registrer når du tar kajakken din ut av utleienaust. Bruk opphengt OR-kode – slikk at du registrerer bruken elektronisk. Og husk du skal registrere padledager – ikke hvor lenge du har kajakken ute av naustet. Nye naustkoder kommer i løpet av kort tid. De sende ut på sms – du får kode til det naustet du leier plass i – alle får kode til utleienaustet og til loftet i blånaustet.

Turledere: Klubbens aktivitet hviler på hvor mange turledere vi til enhver tid har. Torsdagspadling og klubbturer planlegges etter klubbens hms-regler. Har du vært turleder og ikke lenger er aktiv – så vil vi gjerne ha deg med igjen. Send mail til: paalhansen7@gmail.com. I august tilbyr Alfa Fritid aktivitetslederkurs, klubbmedlemmer som deltar og som vil bidra som turledere – får dekket kursavgift av klubben. Du må ha teknikk-kurs for å delta på aktivitetslederkurs. Har du lyst – meld deg på!

Allerede mandag er det et spennende tilbud til alle klubbmedlemmer:

Sted: Sjølundfjæra, klubbnaust.

Tidspunkt: Mandag 8. mai kl 17.15 – 19.30
(Ferdig påkledt til padling, kajakk klar i fjæra kl 17.15)

Turledere: Rune A. Jørgensen med flere.

Definert treningsområde: Nærområdet langs land ved Sjølundfjæra.

Plan for gjennomføring:
Senest kl 17.15: Ferdig påkledt til padling, kajakk klar i fjæra.
Kl 17.30 – 17.45: Vi studerer video
Kl 18.00 – 19.30: Trening på fremdriftstak i nærområdet langs land.
kl 19.30 – 19.45: De-briefing i fjæra der vi satte ut.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: