Det nye styret er igang med arbeidet!

Det nye styret har allerde hatt 2 styremøter og er godt igang med arbeidet. VI overtok etter et dyktig gjeng som har stått i spissen de siste årene. Tusen takk for innsats til dere! Vi har fått overlevering, klubbstyret har hatt orden og utvikla gode systemer for drift av klubben. Vi passerer i løpet av våren 1000 medlemmer.

Her er det nye styret:

Pål Hansen – leder:

har padlet siden våren 2017. Padlinger er blitt en livsstil – er mye på havet og har besøkt steder som jeg aldri ville ha vært innom – hadde de ikke vært for kajakken. Fått mange nye venner og tror faktisk jeg er blitt i bedre form.

Hillary Hop – nestleder:

Har padlet kayak i 37 år,  men hadde en  30 års pause.   Medlem av klubben i to år.  Liker å ha god tid, men slitsomt å vente.   Liker å ha trygge rammer så fremst det er rom for litt sprell.  Gleder meg til 1 år til med styrearbeid med THPK.

Torunn Berger – kasserer:

Jeg har tok grunnkurs i høsten 2014 og ble med på AWP (Artic women playground) året etter. En flying start på padlinga og et resultat av 50-årskrisa. Jeg ble mektig imponert over velkomsten jeg fikk fra alle de dyktige og erfarne padlerne som var der. Et mere inkluderende miljø trur jeg ikke finnes. Etter hvert så ble jeg med på turer i regi av Stormgjengen, Tirsdagsdamene og Havpadleklubben. Da skjønte jeg at de mannlige padlerne også var veldig inkluderende og rause. På padlestigen kan jeg nevne at jeg tok teknikkurs hos Alf for tre-fire år siden. 

Ketil Røtvold – materialforvalter:

Om meg selv. Opprinnelig Bardudøl som har bodd i Tromsø siste 35 år. Jeg jobber ved UNN. Jeg begynte å padle for 25 år. siden, men etter en for kort karriere ble kajakken satt til lagring. Imidlertid er interessen kommet tilbake, og det har blitt fine turer i nærområdet

Stian Solheim – naustansvarlig:

48 år fra Tromsø, gift med Elin og har to barn. Tok grunnkurs i 2019 og har padlet en god del siden da. Fylte på med teknikkurs i 2021. For øvrig glad i toppturer, somner som vinter, og terrengsykling.

Marit Hemmingsen – styremedlem:

Tok vått kort i 2018 og ble bitt av padlebasillen. Men det var ikke før i 2020 at jeg virkelig fikk mengdetrening og begynte å få litt mer erfaring. Dette kan jeg i stor grad takke padleklubben for – som tilbyr ulike turer, kurs og arrangementer som man kan være med på som fersk padler. Utrolig flott og inkluderende miljø som gjør at man lett kan få padlet en del uten å måtte planlegge og organisere turer selv

Bjørn Kjøndahl – varamedlem

%d bloggers like this: