Møljetur 04 til 05 mars 2023: Kvaløyvågen. Trondjord skole AVLYST PGA VÆRET

Turplan – Trondjord 4-5 mars 23: Padletur og Møljemiddag

Arrangør: Tromsø Havpadleklubb

Turledere: Unn Sørum (91633850) – Hillary Hop (98697191)

Espen Kristiansen (97141871)

Kontakt på land: Steinar Johansen (91364550)

Plan for kontakt: Send varsel til kontakt på land ved utfart fra Trondjord og ved tilbakekomst. Land-kontakt varsles ellers kun ved hendelser. 

Sted, lengde, tidsrom og mål med turen:

Basen for turen blir Trondjord skole. Trondjord ligger på Kvaløya i nærheten av Kvaløyvågen. Det er 29 km å kjøre fra Sjølundfjæra, og turen dit tar ca 40 minutter. Skolen ligger i nærheten av sjø og strand, med gode muligheter for parkering, samt utsett av kajakk. Dere vil se skolen fra hovedveien, ta av til høyre. Det er også en liten butikk/cafe i Kvaløyvågen like ved fiskemottaket, åpningstider på lørdag er 10-15

Lørdag 04.03. Vi møtes ved Sjølund ca kl 0900, helst litt før og klargjører for avgang. Vi møtes deretter ca kl 1000 på Trondjord skole og tar en opptelling der. Vi overnatter på skolen med medbrakt sovepose og liggeunderlag. Det er usikkert om det er  muligheter for dusj på skolen, men der er tilgjengelige toalett og varmt/kaldt vann.

Lørdag morgen ved skolen: Vi ser i været og beslutter et turmål i fellesskap, ut på tur. Vær og forhold vil være bestemmende for hvor vi kan ta turen. Se oversikt mulige turmål lengre ned.

Lørdag ettermiddag: Møljemiddag på kvelden, som tilberedes i fellesskap på skolekjøkkenet.  Vi har på forhånd kjøpt inn ingredienser til dette og vi deler på kostnadene. 

 Søndag: Eventuell padletur, deretter opprydding og pakking 

Plan A: Padling fra Trondjord skole til valgt turmål. Vi spiser lunsj på turen. Det blir bålfyring i lunsjen.

Plan B:  Avlyses på grunn av dårlig vær, eventuelt padlelek i skjermet område.Mulige turmål merket med blått

Eventuelle turmål: Gåsvær, Valen, Kifjorden, Kibergnes, Kvaløyvågen, Rakkfjord, Rakknesklubben. Lengste distanse i nord, Kifjorden og Gåsvær ca 10Km. Korteste distanse Kvaløyvågen og Rakknesklubben ca 3-4Km

Vi tilpasser turen i felleskap – etter lyst, ferdigheter og værforhold

PÅMELDING

SER HVEM ER MED OG ORGANISERER TRANSPORT

TURPLAN

%d bloggers like this: