Klubbturer

Tromsø havpadleklubb har et antall mer eller mindre faste turer hvert år. Turene er åpne for alle medlemmer. Alle turene er satt opp med kontaktpersoner/turledere, og vi setter en vanskelighetsgrad, så du kan gjøre deg opp en formening om hvor vanskelige de er. Se nederst på siden for mer info om dette.

Alle turene blir annonsert på forsida, og har forhåndspåmelding. Vi setter også opp turene som arrangementer på Facebook siden vår.

Turprogrammet for 2018 finner du her: Klubbturene 2018

Hvordan tolker du vanskelighetsgraden?

På de lette turene forutsetter vi greit vær og noenlunde skjermet farvann. Disse turene er tilpasset folk som er ferske i kajakken, men du bør likevel ha litt grunnlag i form av noen turer på sundet for å bli med på disse.

De moderat vanskelige turene er litt lengre, med etapper opp mot ca. 10km mellom pausene og dagsetapper på 15-25 km. Her padler vi i litt mer eksponert farvann. Det går med litt høyere tempo, typisk 6-7 km/t marsfart. Disse turene har som regel en overnatting eller to. Du må med andre ord ha utstyret som trengs, og være istand til å pakke kajakken. Vi planlegger med vind opp til laber bris, og tåler en uforutsett liten kuling.

De vanskelige turene er gjerne lengre, og går i eksponert farvann i tider på året da du må forvente at været kan skifte fort. Det er ikke uvanlig at man padler i stiv kuling over korte strekninger. Vinterturene blir gjerne satt i denne kategorien.

Styret

IMGP3794

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s