Tromsøya rundt 2018

tc3b8r_2009.jpgFor 26. gang inviterer Tromsø Havpadleklubb hele byens padlemiljø til konkurranse, tur og fest lørdag 1. september!

Tradisjonen tro vil deltagere i konkurranse- og turklassen padle 24 km rundt Tromsøya.
Nytt av året er turklasse med turleder og turklasse light for de som ikke higer etter melkesyre og trofeer. Er du nybegynner anbefales disse nye aktivitetene på det varmeste. Arrangementet er flyttet fra juni til lørdag 1. september og TØR blir en del av Friluftlivets uke.

PROGRAM 

Klokkeslett Hva Pris Registrering starter
09.00 Avgang – Turklasse med turleder Kr 100,-* kl. 08.30
11.00 Konkurranseklasser start 1 Kr 100,-* kl. 10.00
11.30 Konkurranseklasser start 2 Kr 100,-* kl. 10.30
11.30 Avgang – Turklasse light med turleder fra Trulle Kr 100,-* kl. 10.30
19.00 Fest for alle Kr 100,-
* Kr 50 for studenter

Konkurransen har fire klasser
Herrer, damer, dobling havkajakk og surfski. Det deles ut premier for beste tid i den enkelte klasse.

Starttidspunkt for konkurransen velges i år av den enkelte deltager. De som tror de vil bruke over 3 timer starter klokka 11 (start 1), mens de som tror de vil padle på under 3 timer starter 11.30 (start 2). Det vil også være en egen klasse for surfski i år.

Turklassen
Turklassen har turleder og vil ha et obligatorisk stopp midtveis på land med kaffe og matpakke (ta med!). Turen vil ta ca. 5 timer inkludert pause.

Turklasse light
Turklasse light vil ha turleder fra Tromsøstudentenes Havpadleklubb Trulle. Denne turklassen er åpent for både nybegynnere og erfarne padlere. Bli med på en urban padletur fra Sjølund via sentrum til Rema 1000 på Stakkevollveien (10 km). Deltagere og kajakker kjøres tilbake til naustene med bil og henger. Ta med nødvendig mat og drikke. Påveien padler du samtidig innom to skjær i Ti på skjæret – Sydspissen og Kafe Innersia.

Padleretning for alle er MOT klokka
Fra naustene og sørover rundt sydspissen, nordover Tromsøysundet og sørover Sandnessund tilbake til Sjølund. Sikkerheten ivaretas med følgebåter. Det anbefales å ha med seg proviant og rikelig med drikke.

Regler
Alle deltagere må ha våttkort eller realkompetanse i egen- og kameratredning, og skrive under på en ansvarserklæring. Havkajakker: Vest og spruttrekk er påkrevet, kajakken skal ha to skott og nødvendig utstyr for selvberging. Surftski: Vest er påkrevet.

FESTEN
På festen blir det premieutdeling og servering av grillet selkjøtt. I tillegg til premier i konkurranseklassene blir det loddtrekning om premier blant alle som deltar på padleaktivitetene. Drikke medbringes eller kan kjøpes på stedet med kontanter eller Vipps.

Endringer i programmet kan forekomme. For oppdatert program, følg med her.

Påmelding: via denne linken

Vi oppfordrer alle til å delta, uavhengig av nivå. Deltakere i turklassene – fest gjerne flagg på kajakkene. Dette blir superstas! Velkommen!

%d bloggers like this: