Vil du bli turleder?

Vi har mange dyktige turledere i padleklubben. De er med å gjør en kjempejobb og gjør det mulig for oss å tilby spennende turer og ikke minst torsdagspadling. De siste årene har det vært en kraftig medlemsvekst og det er mange som vil være med når vi drar på tur – derfor trenger vi flere turledere.

Alfa Fritid tilbyr nå aktivitetslederkurs. For å delta på må du ha teknikk-kurs. Dersom du deltar på kurset og ønsker å være turleder i Tromsø Havpadleklubb – så dekker klubben kursavgift for deg. Vi arrangerer også årlige turledersamlinger – hvor du møter andre turledere i klubben. Etter at du har tatt kurset vil vi tilby deg en mentor, en som kan være turleder sammen med deg på de første turene.

Mer om kurset her: https://www.alfafritid.no/products/aktivitetslederkurs Ønsker du mer informasjon om aktivitetslederkurset – ta kontakt med Alfa Fritid. Ønsker du mer informasjon om det å være turleder i klubben, ta kontakt med: hillaryevelynhop@gmail.com Hun er nestleder i padleklubben og er turleder.

%d bloggers like this: