Høstblotet – Kvalneset

Under helgas Perlerekke-tur sjekket ut Kvalneset – og vi ble da enig om å flytte plass for blotet fra Kjærlighetsstranda (Grindvika) på Vågsøya til Kvalneset (ved Laukvika).

På Kvalneset er det en stor gresslette med plass til masse telt, en fin strand å lande kayakkene på, super utkikksplass for solnedgang, og en flott bålplass.

Det planlegges avreise fra naustene i Sjølundfjæra fredag 27 aug kl 17. Vi starter å padle fra Belvika til Kvalneset (7,7 km). Padleturen på fredagen blir organisert med turleder. For de som ønsker det er det selvfølgelig mulig å komme på et annet tidspunkt «på egen kjøl» til Kvalneset. Det er også mulig å ta ferge til Vengsøya og få en kortere padletur via Vågsøya før kryssing av Vågsøysundet (3,6 km).

På lørdagen kan de som ønsker ta en tur i området – eks. tur rundt Vengsøya, Kjærlighetsstranda på Vågsøya, Trollvika på Gjøssøya, Musvær eller Likholmen. Turene på lørdagen blir i utgangspunktet ikke organisert med turleder. Eller dere kan være med i ved-sanking langs med fjæra og forberedelse av grilling av lam.

På lørdagskvelden blir det grilling av et helt lam, stort bål, mye kos og oppsummering av sommerens padleturer. Hver må ta med eget tilbehør som passer til grillet lam, og kanskje noen tar med noe til dessert. Turplan vil bli lagt ut uken før. Turen passer for alle. Ber dere melde dere på turen – slik at vi har oversikt over hvor mye lam vi skal bestille 😊

Påmelding her:  https://forms.gle/rUjJ6mNjEBZanUVr7

Her kan du se liste om hvem andre som blir med og organisere med transport https://docs.google.com/…/11kda1PISzLTx4s9GorOG…/edit…

Turledere: Unn Sørum (91633850), Bjørn Kjøndal, Steinar Johansen, Espen Kristiansen

%d bloggers like this: