Om oss

Tromsø Havpadleklubb har som målsetting å drive med turpadling i Tromsø og omegn. Vi har fokus på det enkle livet i nærheten til havet og naturen. Klubben ble startet i 1983 av en vennegjeng med felles interesse for havpadling og fjellturer, og siden den gang har vi vokst jevnt og trutt. Særlig de siste årene har det vært mye oppmerksomhet rundt havpadling som en sunn og positiv aktivitet, og det har gitt en kraftig vekst i klubben. Vi er nå mer enn 600 betalende medlemmer. Klubben er medlem av Norges Idrettsforbund gjennom Padleforbundet, og har klubbnummer KL19020264 i NIF og gruppenummer GR19020264360 i padling.

Klubben har base i Sjølundfjæra som ligger rett sør for Langnesbakken på vestsida av Tromsøya. Her har vi fire naust, tre for private kajakker, og ett hvor vi har utleiekajakker. Les mer om naustene og muligheter for å leie naustplass eller om leie av kajakkene.

Vi arrangerer hvert år et antall turer på yttersia med en eller flere overnattinger. Hver torsdag fra april og til ut på høsten, har vi turer ut fra naustene og ut i sundet mellom Tromsøya og Kvaløya. Særlig Grindøya og Håkøya er vanlige turmål for disse turene, men det padles også til Hamna og Lille Grindøya. På Mandagsskjæret padles det til årets turmål for Ti på skjæret – i Tromsø. Tirsdagsdamene er et lavterskeltilbud til deg som er ny i kajakken eller bare litt rusten.  I tillegg arrangerer vi kurs, workshops, konkurransen Tromsøya rundt og medlemsmøter med ulike tema. I vinterhalvåret er det også muligheter for bassengtreningLes mer om klubbturer og arrangementer her.

THPK har rike turtradisjoner i padlelandet rundt Tromsø. Det er selvfølgelig mest aktivitet om sommeren, og det er da vi tar de lengste turene på yttersia. Om vinteren er det litt tøffere forhold, men tatt i betraktning at vi ligger på nesten 70 grader nord, så er det forbløffende gode forhold og mange som padler da også.

På facebooksiden vår kan folk utveksle mer uformell info, ta initiativ til turer, etc. Arrangementene våre legges ut både på facebook og på nettsidene. Vi har også en instagramkonto tromsohavpadleklubb – om du bruker hashtag #tromsohavpadleklubb eller #tromsøhavpadleklubb kan det hende vi reposter bildet ditt. Da vil det også automatisk komme opp på nettsiden vår.

Kontaktinformasjon til Tromsø Havpadleklubb

Forretningsadresse: Gulengveien 42, 9010 Tromsø
Postadresse: Tromsø havpadleklubb, Postboks 370, 9254 Tromsø

E-postadresser:

Kart_THPK-2

Tromsø havpadleklubb ligger fint plassert på vestsida av øya, i et område som er mye brukt av vannsportfolket, og hvor det er lite motorisert ferdsel forøvrig. Her er både brettseilerklubben, havpadleklubben og flere private naust med kajakker lokalisert på ett område. Vi trives her hvor vi har lett tilgang til fine turmål som Grindøya og Håkøya.

%d bloggers like this: