Naustleie

Tromsø Havpadleklubb har omtrent 157 naustplasser som vi leier ut til våre medlemmer. Prisen pr. år er 500,- i tillegg til vanlig medlemskontingent. Depositum for naustplassen er 1000,- og betales inn når du blir tildelt plass.

IMGP0173
                                                                                                                                    Foto: Gunnar Noer

Det er populært med naustplass for kajakken, og det er stort sett alltid ventetid for å få plass i Sjølundfjæra. Hvis du går med innkjøpsplaner, men ikke har plass til din egen kajakk, så lønner det seg å melde seg på ventelista med en gang: Send e-post til naust.tromsohavpadleklubb@gmail.com, med navn, telefonnummer og e-postadresse. Du får beskjed så snart det er en ledig plass. Husk at du må være medlem for å stå på venteliste.

Når du får tildelt naustplass er det viktig at du merker kajakken din med navn og telefonnummer. Dette for at naustansvarlig skal kunne klare å holde oversikt over plassene, og for å kunne administrere naust og naustlister. Hvis du gjør noen endringer, vil flytte plass, etc. så ta kontakt med naustansvarlig først, så slipper vi forvirring. Det er ikke tillatt med framleie av naustplass, styret v/naustansvarlig forvalter alle naustplassene direkte.

Klubben har bare forsikret bygningsmassen og klubbkajakkene. Du må selv sørge for forsikring av din egen kajakk.