Om klubben

Tromsø havpadleklubb har som eneste målsetting å drive med turpadling i Tromsø og omegn. Vi er en frittstående og uavhengig klubb med fokus på det enkle livet i nærheten til havet og naturen. Klubben ble startet i 1983 av en vennegjeng med felles interesse for havpadling og fjellturer, og siden den gang har vi vokst jevnt og trutt. Særlig de siste årene har det vært mye oppmerksomhet rundt havpadling som en sunn og positiv aktivitet, og det har gitt en kraftig vekst i klubben. I september 2017 passerte vi første gang 600 betalende medlemmer. Klubben ble i 2017 medlem av Norges Idrettsforbund gjennom Padleforbundet, og har klubbnummer KL19020264 i NIF og gruppenummer GR19020264360 i padling.

Klubben arrangerer hvert år et antall turer som som regel har en eller flere overnattinger. I tillegg har vi regelmessige turer hver torsdag fra naustene og ut i sundet mellom Tromsøya og Kvaløya. Særlig Grindøya og Håkøya er vanlige turmål for disse turene.

THPK har rike turtradisjoner i padlelandet rundt Tromsø. Det er selvfølgelig mest aktivitet om sommeren, og det er da vi tar de lengste turene på yttersida. Om vinteren er det litt tøffere forhold, men tatt i betraktning at vi ligger på nesten 70 grader nord, så er det forbløffende gode forhold og mange som padler også da.

Klubben har base i Sjølundfjæra som ligger rett sør for Langnesbakken på vestsida av Tromsøya. Her har vi tre naust, to for private kajakker, og ett hvor vi har utleiekajakker.

Naustene_combo_II (1 of 1)

  • Nynaustet er det nyeste naustet, og har bare private båter. Egen kode.
  • Gulnaustet er det største naustet vi har, også her er det bare private båter. Egen kode.
  • Klubbnaustet er det eldste naustet, og har 20 klubbåter til utleie for medlemmene. Disse er lagret i den venstre halvdelen. På høyre sida er det ca. 15 plasser til private kajakker. Egen kode som bare går til klubbnaustet.
Kart_THPK-2

Tromsø havpadleklubb ligger fint plassert på vestsida av øya, i et område som er mye brukt av vannsportfolket, og hvor det er lite motorisert ferdsel forøvrig. Her er både brettseilerklubben, havpadleklubben og flere private naust med kajakker lokalisert på ett område. Vi trives her hvor vi har lett tilgang til fine turmål som Grindøya og Håkøya.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s