Velkommen til høsttreff på sommarøya med Svulp 17-19 september

Vi skal kose oss rundt bålet ilag🔥🔥. Padle/leke nært land eller lengre ut, alt ettersom du har lyst😀. Padle turer i nærområdet, bli bedre kjent med kajakken din og ikke minst treffe mange hyggelige padlefolk🤸🏋️. Er du fersk padler, litt øvd /vant ?Da MÅ vi møtes🎎. Det er i lag vi er best 🌹🎯. Hvis du er usikker ,da er du sikker!😀Kom!👍Dette blir gøy .Vi sees!

Skvulp er et lavterskeltilbud som er spesielt tilrettelagt for deg som er helt fersk i kajakk, men passer like godt for dere som har flere år med vann under kjølen:-)

Vi gjør oppmerksom på at samlingen ikke er kurs. Her er poenget å trene på ting man tidligere har lært og også lære av hverandre. Det blir turledere som vil veilede og organisere gruppene. Vi tar felles briefing før utsett og deler oss i aktivitetsgrupper. Om du lurer, så kan du velge å bytte aktivitetsgruppe underveis om du ønsker.
NB! Krav for deltagelse er at du som et minimum behersker egenredning og kameratredning og hver enkelt deltager er ansvarlig for egen sikkerhet.

Helgens «meny»

Fredag 17. september:
Kl 16.00: Etablering av camp fra kl 16. 
Kl 19.00 🡪 Fellesgrill og bål.Ettermiddagen/kvelden er disponibel for tur på havet for tur eller lek i egen regi. Ingen organisert aktivitet under Skvulp med turledere, men aktiviteter kan organiseres mellom deltagerne og eventuelle tilgjengelige turledere. 

Lørdag 18. september:
Kl 09.45 – 10.00: Morgen-Yoga med Riika
Kl 10.00 – 10.30: Briefing på stranda og inndeling av grupper
Kl 10.30 – 12.30: Formiddagsaktivitet **
Kl 12.30 – 13.30: Lunch / pause
Kl 13.30 – 16.00: Ettermiddagsaktivitet **
Kl 16.00 – 17.00: Pause / klesskifte
Kl 17.00 – 18.00: Workshop på land – «Kommunikasjon på havet når det virkelig gjelder»
Kl 19.00 🡪 Fellesgrill og bål

Søndag 19. september:
Kl 09.45 – 10.00: Morgen-Yoga med Riika
Kl 10.00 – 10.30: Briefing på stranda og inndeling av grupper
Kl 10.30 – 12.00: Formiddagsaktivitet **
Kl 12.00 – 12.30: Lunch / pause
Kl 12.30 – 14.00: Ettermiddagsaktivitet **
Kl 14.00 – 16.00: Rydding i camp

** Aktiviteter du kan velge å være med på:

  • Morgen-yoga (på land)
  • Plasking & basking i kajakk
  • Rull ned Redsel (se nærmere info under)
  • Redningsteknikker av ulike slag
  • Padleteknikker av ulike slag
  • Bølgelek i skjærgården
  • Workshop med Trond & Bernt
  • Badstu lørdag
  • Søndagstur med innhold

Rull ned redsel – info:
Har du lyst å prøve litt rulling og bli kjent med noe prinsipper hva dette handler om? Å få til selve rullen er ikke aller viktigste, rulling er så mye mer. Du blir bedre kjent med kajakken din og trygghet i kajakken øker. Du får utfordre deg litt og blir venner med vannet å finne mestringsfølelsen.. Og det er bare så utrolig artig!

Utstyr til padleaktiviteter:
Rull ned Redsel med Riikka : Svømmebriller / dykkermaske, neseklype og neoprenhette eller badehette. Og grønlandsåre om du har. Bølgelek i skjærgården – Padlehjelm eller sykkelhjelm og slepeline om du har.

Praktisk info:

Maks antall deltagere 
45 deltagere (inklusive Skvulp crew)

Deltageravgift / egenandel
Ingen deltageravgift/egenandel for samlingen. 

Leie av kajakk
Deltagere som ønsker å leie kajakk må booke tilgjengelige kajakker selv hos Tromsø Havpadleklubb.

Personlig utstyr / klær
Alt av padleutstyr, tørrdrakt, spruttrekk, sikkerhetsutstyr osv holdes av hver enkelt. Bekledning ellers i tråd med de forhold vi har, dobbelt ullundertøy, votter og en god lue er å anbefale. Ellers tørre klær å skifte til på land. En stol å sitte på i camp er kjekt å ha med. Er du usikker på utstyr / bekledning, ta en titt her: https://tromsohavpadleklubb.com/sikkerhet/bekledning/

Teltplasser i Steinsvika
Der vi har camp. NB! Husk minimum 3 meters avstand mellom telt.Parkeringsplass og teltplass er gratis. 

Sommarøy Camping & Marina. 
Mulighet campingvogn, bobil og telt. Deltagere som ønsker dette må selv bestille plass. https://m.facebook.com/sommaroycamping/?locale2=nb_NO

Sommarøy Arctic Hotel.
Rorbu, hotell overnatting. Deltager bestiller plass selv.https://sommaroy.no/no/

Toalett og ferskvann
Tilgjengelig i camp i Steinsvika.

Badstu med dusj
Tilgjengelig i camp fra kl 16 lørdags ettermiddag. Plass til 6 stk, det blir satt opp liste for bruk av badstu (korona-tiltak)

Korona – tiltak
Som vi er blitt godt vant med, 1-meters regelen overholdes og det blir tilgjengelig håndsprit i camp og på toalettene. Deltagere oppfordres også å ta med egne håndsprit og etterfølge gjeldende smittevernsregler.

Felles grill
Tilgjengelig grill for deltagerne i camp fra kl 19.

Felles bål
Fredag og lørdag kveld blir det felles bålkos i camp fra kl 19.

Sikkerhet i camp
Minimum 3 meters avstand mellom telt.Tilgjengelig brannslukkerapparat ved fellesgrill / bål.Førstehjelpsskrin er tilgjengelig ved fellesgrill / bål.

Avfall / renovasjon / rydding i camp
Vi er godt kjent med sporløs ferdsel og det blir tilgjengelig søppelsekker ved felles grill / bål.Ut over dette oppfordrer vi alle deltagere å ta med seg det avfall man måtte komme over og kaste i felles avfallssekker eller ta med hjem og kaste det. Alle hjelper til


TURPLAN / HMS

Alle deltagere setter seg inn i turplanen for samlingen: https://docs.google.com/document/d/1vJOIxEZAUc4veDydbTETmG08MPSN3s29/edit?usp=sharing&ouid=108643191889243585807&rtpof=true&sd=true

PÅMELDING HER:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRnDzZpQp_elwLu0UDqXUc6RydQP0ZfSTi7Le95GUGPliL6Q/viewform?fbclid=IwAR2QCU2qhtXu-Cz7l7VcvxYktalYhjoShb9ZULkGT7WHhTj7Lo7HMQsAOHM

Vi i crew gleder oss masse til skvulping med dere

☺

%d bloggers like this: