Soltur til Nipøya 24 januar

Soltur til Nipøya 24 januar

Savner du sola? Sett av denne lørdagen til å bli med å lete etter en strand med utsikt mot sør.

IMGP8376

Vi åpner sesongen med å ta en tur ut til sydspissen av Nipøya sør for Reinøya på lørdagen den 24. januar. Det her er rett etter at sola har kommet tilbake, og fra stranda på Nipøya er det klar sikt sørover og gode muligheter til å få sett sola i hvitøyet.

Vi tar laus fra Sjølundfjæra kl. 10, og regner med å være tilbake igjen etter solnedgang. Utsett ved naustet i Glimbukta, ca. 1,5km forbi Glimvatnet, parkering ca. 100m lenger bortover veien. Det her er en kort og ganske grei tur som egner seg for ferske padlere, hvis været ellers er brukbart. Total lengde 7-10km, med god pause halvveis. Bjørn Tore Sørensen er turleder.

Hvis du er på Facebook, så meld deg på turen her. Hvis ikke, så send en melding til BT, så vet han at du kommer.

IMGP8357

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: