God Jul !

God Jul !

God jul til alle medlemmer i Tromsø Havpadleklubb!

Om ei uke går vi inn i jubileumsåret for klubben. Det er 40 år siden noen pionerer stifta klubben og i dag er vi en klubb med 985 medlemmer! 4. februar inviterer vi til fest, vi skal feire en sprek 40 åringer. Meld deg på!

Her finner du informasjon om festen og lenke til påmelding. Meld deg på nå! Et gjeng er godt gang med å planlegge en storstilt feiring. De etterlyser noen som kan tenke seg å skrive en jubileumsang. Har du lyst å prøvde deg – send en mail til unnsorum@gmail.com

Nå er snøen kommet – og vi skal prøve å sørge for at veien ned til klubbnaustene er brøyta. I dag er brytere på tur til å få vekk snøen. Kommer du ned på området og ser at det må brøytes – så send en mail til naust.tromsohavpadleklubb@gmail.com

Bassentreninga er godt igang – her finner du mer informasjon.

Første styremøte etter juleferien skal starte å planlegge jubileumsaktiviteter. Det blir jubileumstur i sommer, men vi vil gjerne ha innspill andre aktiviteter medlemmene kan tenke seg i 2023. Har du innspill – send mail til styret. Etter ta kontakt med meg på messenger.

Og husk – planlegger du tur og vil ha med turvenner, annonser på klubbens Facebook side. Husk lys på kajakken og deg selv – er viktig nå på vinteren. Og kameratsjekken og å undersøke værmeldinga er alltid viktig – men ekstra viktig på vinteren.

Leave a Reply

%d