MAT FRA NATUREN: med ELEMENTS ARCTIC CAMP

MAT FRA NATUREN: med ELEMENTS ARCTIC CAMP

Mat fra naturen 02 til 04 juni 2023

Elements Arctic Camp

Tromsø Havpadleklubb inviterer til en padlehelg hos Elements Arctic Camp på Rebbenesøya. Du vil enten kunne bo i en yurt eller i eget telt, med fantastiske muligheter for både padling og fotturer. Peggy Ellingsen fra naturhjerte vil komme å lære oss å høste og tilberede tang og tare. 

Området ligger i tilknytting til Nord-Kvaløya og Rebbenesøya landskapsvernområder og byr på et spennende dyre- og fugleliv, mye spennende kulturhistorie og kulturminner, og her startet også flukten til Jan Baalsrud. 

Vi tar sikte på en felles grillkveld fredag og en felles fiskesuppe middag lørdag. Vi høster selv ingrediensene til fiskesuppen som urter, blåskjell, og ulike tangsorter og fanger forhåpentlig en og annen fisk. I tillegg blir vi å steke lammelår i kokegrop. Søndag blir det rolig padling i område. Turen er lett, men man skal ha våtkort og være medlem av Tromsø Havpadleklubb. Man må kunne bære telt og ryggsekk ca 800m frem til campen. 

Adkomst : Fredag 02 06 23 med ferge fra Mikkelvik enten kl 1730 . De som ikke har egen kajakk kan, hvis ønskelig, leie fra Elements Arctic Camp for 350 kr.

Avreise: Søndag 04 06 23 kl 1645 med ferge.

Overnattingsmuligheter: Yurt i dobbeltseng eller i eget teltAntall plass 17, der 6 plass er i yurt( delt på 3 dobbeltseng) og 11 i telt.

Deltakeravgiften for de som velger yurt er kr.4.300,-. Dette er for to personer og er inkludert sengetøy. Utleierne av dobbeltseng fordeler kostnader de i mellom. Yurten må rengjøres før avreise.

Deltakeravgiften for dem som velger å bo i eget telt er kr. 500,-

Påmeldings skjema

Se hvem som er med for å samordne transport

Turplan, er HER

TURRAPPORT

For mer informasjon ta kontakt med Hillary Hop 98697191, Bjørn Tore Sørensen 41508046, Riikka Holopainen 45212603.

Leave a Reply

%d bloggers like this: