THPK inviterer til ws surf i Sandvika

THPK inviterer til ws surf i Sandvika

Nervøs for å lande i Breivika? Hva gjør du hvis kajakken kommer på tvers og du blir “tatt” av bølgen? Hvordan kommer man seg best ut fra og på land gjennom en surf-sone? Og hvordan surfer man egentlig med kajakk? Dette er en workshop hvor det blir gitt veiledning i håndtering av bølger i surf-soner. Sandvika er en “snill” surf-sone med gode forhold for nybegynnere, men også veldig gøy for de mer erfarne. Alle deltakere må bruke hjelm.

Forholdene på mandag kveld ser veldig lovende ut. Sol, varmt og lite vind. I tillegg får vi inn dønning fra NV etter helgens ruskevær. Perfekt for en kveld med lek og trening i bølgene i Sandvika. I tillegg fyrer vi opp bål på land, for de som ønsker å ta middagen ute.

N.B: Alle må være med på felles brief før utsett med fokus på risiko og sikkerhetstiltak. 

Når/hvor: 22.mai, kl 1730-2000. Sandvika, før Sommarøy (se kart). Utsett og brief på stranda.

Deltakere: Maks 15 padlere (12 deltagere + 3 aktivitetsledere.)

Påmelding her

Se hvem andre som er påmeldt og samordne transport her

Detaljert Aktivitetsplan finner du her: WS surf Sandvika

For mer informasjon ta kontakt med turleder: Knut-Magne Knudsen: 952 15 908, Nora MacLaren: 948 80 050, Anita Ager-Wick: 483 52 855

Leave a Reply

%d bloggers like this: