Hvordan bli medlem i klubben

For å bli medlem i klubben er det satt som krav at du må kunne berge deg selv hvis du faller ut av kajakken, og du må kunne hjelpe til med å berge andre. Dette kalles hhv. egenredning og kameratredning, og for å lære dette må du gå på begynnerkurs. Klubben arrangerer ikke dette selv, med det arrangeres hver sommer kurs hos kommersielle aktører her i byen. Disse har kapasitet til å holde godt sikkerhetsutstyr, f.eks tørrdrakter, sko og hansker. Dermed kan du få gjennomgått og trent på de forskjellige momentene på en trygg og komfortabel måte, og du får et godt førsteinntrykk av havpadling.

For å bli medlem må du derfor gjøre følgende:

1. Gå på begynnerkurs

2. Fyll ut og send egenerklæring på at du mestrer egenredning og kameratredning til post.tromsohavpadleklubb@gmail.com

3. Søk om medlemskap via denne siden. Her fyller du inn e-post, mobil, og div annet som vi trenger i medlemsregisteret.

4. Betal medlemskontingenten på tilsendt giro, pr. 2018 er denne på 300,- pr. år. Når vi har registrert denne blir du medlem og får kode til klubbnaustet.

Ønsker du ikke lenger å være medlem – send epost til kasserer.tromsohavpadleklubb@gmail.com  – så meldes du ut.

Linker til padlekurs i Tromsø:

Alfa fritid
Bjørns kajakk
Ishavet kajakk
Padlekurs.no

2 Responses

 1. Morten Meyer says:

  Hei Tromsø Havpadleklubb, vi er et par på slutten av 50 og har padlet i 10 år, etter kurs hos Havnomaden, Herøy på Helgeland.
  Vi padler ikke stort hav, men har vært på kajakktur på begge sider av Lofoten. Vi skal ha en drøy uke i Tromsø og vil gjerne leie kajakker. Kan dere hjelpe med tips, ev. om vi kan leie hos dere?

  • Hei Morten. Vi har ikke utleie utenfor klubben, men jeg vil anbefale deg å ta kontakt med enten alfafritid.no eller bjornskajakk.no. søk også opp en camp ute på Rebbenesøya for guidede turer i flotte områder.

   God tur,

   Hilsen
   Gunnar Noer
   Leder, THPK

Leave a Reply

%d bloggers like this: