Fra Tromsøya rundt 2016

Fra Tromsøya rundt 2016

Det ble en fin runde i år, med lite vind og grei arbeidstemperatur. Tilsammen 21 stykker deltok, fordelt på sju i konkurranseklassene, tolv i ‘turklassen’, og to doblinger. Bernt Bye var dagens totalvinner, med en tid på 2:22:01. Per Olav Aslaksen tok turklassen med 2:37:29, med Hald Bohne på 2.plass med 2:50:21. Anne fyhn og Harald Albrigtsen tok doblingklassen på 2:42:28, men far og datter Ravna ga dem konkurranse til døra med en tid på 2:43:26 til tross for at dette var første gangen i TØR .

Eller så gikk det hele knirkefritt, takket være Harald som sto for ledelsen av arrangementet. Han fikk god hjelp av trioen June, Laila og Marit som hadde stålkontroll på tidtakinga, og forøvrig var Alf og Bernt også tungt inne i forberedelsene.

Festen gikk også forskriftsmessig for seg, med kaker fra June og Jorunn. Til middagen var det som sedvanlig førsteklasses marinert selbiff fra Knut Johansen.

Resultater Tromsøya rundt 2016

Alle foto: Bo Eide

Leave a Reply

%d bloggers like this: