Padletreff for ungdom

Padletreff for ungdom

Troms turlag arrangerer også i år padletreff for ungdom på Sommarøy den 16. til 18. juni. Det er mange foreldre i klubben som ønsker å introdusere sine håpefulle til padlingen. Tromsø havpadleklubb ønsker å bidra til dette ved å samarbeide med DNT Ung om padletreffet. Dette er en flott mulighet til å introdusere ungdom til padling i en litt videre sosial setting og under trygge rammer

Påmeldingen åpner 1. juni, men ungdom eller instruktører bør sette av datoen allerede nå: All ungdom som er nysgjerrige på kajakk og også de som allerede padler kajakk, er velkomne. Det blir grunnkurs for ferske padlere og inspirerende workshops for de som allerede har våttkort.

Parallelt med padletreffet arrangeres det Norges Padleforbund sin etterutdanningsmodul ledelse UNG, som alle instruktører får. Dette er en perfekt arena med mer praksis enn teori 😉 Synes du dette hørtes interessant ut og vil være med og bidra – ta kontakt med klubbens representant Ingrid Berthinussen på ingrid.berthinussen@npolar.no.

Mia er bortreist fram til slutten av mai, men Ingrid vil svare på spørsmål og hjelpe til med å lage ei liste over instruktører. Innen vi åpner påmeldingen 1. juni, vil vi ha klart hvor mange kajakker og instruktører vi har til rådighet, -det er nemlig kun dette som setter begrensningene.

Med hilsen fra ho Mia i Troms Turlag og Ingrid i Tromsø havpadleklubb

– som gleder seg veldig (og som er tilgjengelig fram til fredag).

Leave a Reply

%d bloggers like this: