WS i turplanlegging og navigasjon

WS i turplanlegging og navigasjon

navigasjon

Vi har vært så heldige å få Bernt Bye til å gjenta den svært populære og nyttige workshopen om turplanlegging og navigasjon, som han holdt for deltakere på årets Vinterpadletreff på Offersøya. Workshopen går over to dager: En kveld inne med teori  og en dag ute med praktiske øvelser.

Hvordan leser man et kart? Hva er et avvik? Opp ned på kompasset? Er det noen vits med GPS? Er det nyttig å finne avdrift fra kurs og retning på strømmen? Er det vind eller strøm i ulik retning som har størst virkning på hvilken vei vi driver? Hva i alle dager er et overettmerker nyttig til? Dette og alle andre spørsmål du sitter inne med om navigasjon og turplanlegging vil Bernt kanskje svare på. For at deltakerne skal få mest mulig ut av workshopen har vi begrenset antallet til 15 deltakere (denne gangen).

Antall deltakere: 15 stk – først til mølla prinsippet – send påmelding til: post.tromsohavpadleklubb@gmail.com

 Torsdag 3. mai – teori
Sted: Loftet i Blånaustet (Sjølunden)
Kl: 1800 – 2100

Søndag 6. mai – praktisk navigasjonsøvelse på havet 
Praktisk øvelse på havet der dere skal nyttiggjør det dere har forberedt og lært i den første delen av workshopen.

Sted: Sommarøya/Brensholmen
Tidspunkt og sted avtales nærmere under teoridelen på torsdag.

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: