Ti på skjæret 2018


Da er årets uhøytidelige padlekonkurranse – ti på skjæret – i gang. Målsetningen med opplegget er å gi turbeskrivelser som kanskje åpner øynene dine for nye turområder og bidrar til å spre padleglede. Konkurransen er GRATIS og åpen for ALLE som padler i Tromsøområdet. Les mer om hvordan du deltar i konkurransen på nettstedet til Ti på skjæret eller på facebooksiden. Tromsø havpadleklubb bidrar med en av premiene, en jervenduk type hunter.

Alle stedene er fine padlemål som vil gi flotte opplevelser. Det oppfordres imidlertid til å lese gjennom HMS -siden og alltid planlegge tur og bekledning ut fra årstid, vær, vind og padleferdigheter. Bruk f.eks. Norgeskart ,  Kystinfo og tekstvarselet fra yr.no for å planlegge turene dine.

 

Om Tromso Havpadleklubb

THPK er en åpen og uavhengig klubb for havpadlere i Tromsø.
Dette innlegget ble publisert i Hovedsaker. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..