Litt om vær – bruk av YR til turplanlegging

Litt om vær – bruk av YR til turplanlegging

Capturex.PNG

På medlemsmøtet 20. november var vi så heldige å få statsmeterolog – og padler – Anita Ager-Wick til å gi oss en grundig og pedagogisk innføring i VÆR og bruken av yr.no i turplanlegging med påfølgende omvisning på Meteorologisk Institutt. Omlag 50 vitebegjærlige padlere fikk mange spørsmål besvart. Vedlagt finner dere foredragene Litt om vær og Bruk av Yr.no til turplanlegging. Foredraget med lenker er også lagt på siden Litt om vær og kart hvor det også ligger lenker til mer nyttig informasjon.

Minner også om at om dere ønsker at tekstvarselet skal bli mer synlig på yr.no, så må vi gi tilbakemelding om det via lenken kontakt oss.

Anita har også en annen oppfordring til oss: om vi ønsker å se flere kajakkbilder på NRK Dagsrevyen kan vi følge siden Værbitt på FB og legge ut bilder der eller tagge bilder i instagram.

Leave a Reply

%d bloggers like this: