Når ringer vi Kystradioen?

Når ringer vi Kystradioen?

Picture1

Kystradio Nord (Bodø radio) kommer på besøk! Møtet er åpent for alle.

Tid: tirsdag 19. mars 2019 kl. 18:30 – 21:00

Sted: 2. etg på Kafe Flyt i Sjøgata 25

Hvem: Kystradioene er til for å hjelpe oss hvis og når vi kommer i trøbbel eller nød på sjøen. Vi kan imidlertid også bruke dem når vi er på vei ut på tur eller underveis. Men hvem er de, hvorfor er de og hva og hvordan kan vi som padlere bruke dem til når vi planlegger en padletur, er underveis eller om uhellet skulle være ute? Det og mange andre spørsmål får vi svar på når Wilhelm Carlsen, leder for Kystradio Nord, kommer på besøk .

Her har du anledning til å oppfriske dine kunnskaper om Kystradioen sine tjenester og ikke minst stille alle lure spørsmål som du egentlig ikke tør å spørre. Husk! Ikke ett spørsmål er for dumt; Kan hvem som helst ringe dem? Når kan vi ringe dem? Svarer de selv om jeg ikke husker prosedyrene for å kalle dem opp på VHFen? Kan jeg ringe dem på telefonen? Jeg har VHF, men ikke sertifikat (enda..) – kommer dere og redder meg likevel? Er det sant at vi kan ringe hjem via dere når vi er på tur? Jeg synes det er litt ekkelt å skulle ringe dere opp og plage dere bare for å teste VHFen…sperrer jeg ikke opp linja for noen som er i nød da? Skal vi melde fra til dere hver gang vi er på tur?

Utålmodig… ,-) les deg gjerne opp om Kystradioen her

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: