Har du en turleder i magen?

Har du en turleder i magen?

P5310400.JPG

Vi er en aktiv klubb med mange medlemmer og trenger påfyll av nye aktivitets/turledere. Vi har noen få  ledige plasser på en kurspakke som kombinerer teknikk- og aktivitetslederkurs i løpet av 2019. NB! Tilbudet gjelder for de som tar begge kursene, altså både teknikk- og aktivitetslederkurs. Har du teknikkurset fra før kan du velge å kun ta aktivitetslederkurset. Det er mulighet til å stille spørsmål i skjemaet der du melder deg på. Kom kom!

Styret forutsetter at deltakere på aktivitetslederkurset blir aktive turledere og bidrar med turledelse (f.eks. som medturleder på torsdagspadlingene) på klubbens arrangementer i kommende år.

Påmelding etter “først til mølla”-prinsippet: Kursene er nå fulltegnet! Meld gjerne klubben om du er interessert i at det settes opp aktivitetslederkurs også til neste år.

Litt mer info om kursene:

Teknikkurs: 4. – 5. mai (16 timer over to dager)

Sted: Sommarøya
Instruktører: Åge Aleksandersen, Ingrid Berthinussen

Hovedmål (tekst hentet fra NPFs sider): “Deltakeren får en grundig gjennomgang av grenens tekniske ferdigheter, både med hensyn til teknikk og sikkerhet. Etter endt kurs kan deltakeren utføre god teknikk i rolige omgivelser. ” Les mer om hva du lærer på teknikkurset her

Hva vi vil fokuserer på i kurset fremgår av kursinnholdet, men vil selvsagt også avhenge av hva dere er rustne på eller ikke kan. Teknikkurset er en super anledning til å få freshet opp i rusten teknikk, trene mer på noe du nesten kan – eller lære deg noe helt nytt – sammen med en gjeng venner!

Flere av dere har veldig god teknikk på sculling, men er kanskje ikke så gode på framdriftstak. Andre er gode på sideveis forflytning, men har aldri prøvd ei tauline. Der vi vet/ser at noen av dere er gode på ulike teknikker, kan dere raskt bli fremhevet til medinstruktør på akkurat den teknikken.

Vi lover mye lek!

Aktivitetslederkurs 17. – 18. august (16 timer over to dager)

Sted: Sommarøya
Arrangør: Alfa Fritid

Hovedmål (tekst hentet fra NPFs sider): “Deltakeren lærer å lære bort padleteknikker og å lede grupper på vannet. Etter endt aktivitetslederkurs kan utøveren planlegge og gjennomføre introduksjons- og grunnkurs, samt klubbturer i kjent og skjermet farvann.” Les mer om hva du lærer på et aktivitetslederkurs her.

Leave a Reply

%d bloggers like this: