Padletreff: pangstart på kajakksesongen

Padletreff: pangstart på kajakksesongen

35485173_10156165530800469_772422371804971008_n

DNT ung Troms og Tromsø Havpadleklubb inviterer igjen til en skikkelig pangstart på kajakksesongen!

For alle mellom 13 og opp til 20 år
14. til 16. juni inviterer vi alle ungdommer som er nysgjerrige på kajakk og også de som allerede padler kajakk, til et padletreff på Sommarøy. Her kan du få en ny, frisk friluftsinteresse, møte nye turvenner som har samme interesse som deg, og ikke minst: Få en artig og trygg start på padlesesongen eller kajakkarieren din. Aldersspennet er for de mellom 13 og 20 år.

Instruktørkurs for de opp til 26 år!
Nytt i tilbudet i år er aktivitetslederkurs – første instruktørtrinn i havpadling. Dette er det mulig for de som allerede har deltatt på teknikkurs. Aktivitetslederkurset er åpent for padlere opp til 26 år.

Velg blant workshops
Mer enn tolv lokale instruktører stiller opp. Det vil bli både grunnkurs, teknikkurs, aktivitetslederkurs og workshopper, så du kan få testet alt fra redningsteknikker, førstehjelp, fisking fra kajakk og eskimorulle. Alle som ikke har våttkort fra før, deltar på grunnkurs hav ung. De som allerede har grunnkurs kan bli med på teknikkurs. De som mestrer alt som ble gjennomgått på teknikkurs er klare for aktivitetslederkurs. Alle kursene tar hele helga.

Les mer om de ulike kursene:

Lån utstyr av oss
Du trenger ikke ha eget padleutstyr. DNT ung stiller med tørrdrakter, kajakker, åre og alt annet nødvendig. Og det DNT ung eventuelt ikke har av utstyr, bidrar klubben med. Alt du trenger er tørre og varme klær. Du trenger heller ikke være DNT- eller havpadleklubbmedlem for å delta, men dersom det blir trangt om plassene, vil medlemmer og de under 23 år bli prioritert.

Tid: Oppmøte er klokka 19:00 fredag  14. juni og søndag 16. juniavslutter vi rundt klokka 16.00.

OBS! Værforbehold.

Pris: 500 kroner for medlemmer av DNT eller Tromsø Havpadleklubb (THPK) – alt inkludert! Medlemmer av THPK tar kontakt med styreleder Ingrid Berthinussen for å få rabattkode som gir medlemspris: post.tromsohavpadleklubb@gmail.no eller på mobil: 48289545.

Bli med oss! Påmeldingen åpner 1. mai og ordnes på nettsiden her.

Veiledende antall deltakere er 25 – men det kan endres, avhengig av hvor mange som har eget kajakkutstyr og hvor mange kajakkinstruktører vi har.

Er du kajakkinstruktør og har lyst til å være med og bidra – ta kontakt med Mia på mia.kulseng@dnt.no eller Ingrid på post.tromsohavpadleklubb@gmail.com 

Viktig: ​Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring. 

Bilder: Dersom vi tar noen fine bilder på aktiviteten kan det være vi ønsker å bruke dem i markedsføringen av Tromsø Havpadleklubb eller DNT ung og kommende aktiviteter. Dersom du ønsker å reservere deg fra dette – gi beskjed til turleder

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: