Invitasjon til fellestur med Midt-Troms Havpadleklubb – Bergsfjorden

Invitasjon til fellestur med Midt-Troms Havpadleklubb – Bergsfjorden

mye-padling-3068 (1).jpg

AVLYST GRUNNET DÅRLIG VÆR

Midt-Troms Havpadleklubb feirer i år 10 år – og sier: Hva er vell bedre enn å feire ilag med gode padlevenner? De inviterer derfor sine medlemmer, samt medlemmer av Tromsø Havpadleklubb, til felles vårslipp i Bergsfjorden.

Vi kunne ikke vært mer enig! Tusen takk for invitasjonen – Senja er jo eventyrøya og  Bergsfjorden er fantastisk flott!

Tidspunkt: 29. mai kl 19:00 – 2. juni kl 16:00
Sted: Bergsfjorden
Påmelding: meld deg på ved å fylle ut denne lenken

Spørsmål kan rettes til Kamilla Røsand, leder for Midt Troms Havpadleklubb, Mob 47602929

Plan for vårslippet:

Onsdagskvelden kl 20 padler vi fra Skaland og ut til Færøya. Vi lager bål, slår opp telt og forteller kajakk skrøner utover kvelden. Ta med mat, og det du ellers trenger til campingtur utpå Færøya. Husk også en pinne, eller to, til bålet.

Torsdag er fridag og vi padler tur uti øyene. Vi venter på de som kommer padlende fra Skaland klokken 10. Mer kos og bål skrøner på kvelden. Fredag blir det en liten padletur for de som ønsker det, før vi padler inn til Skaland. Fredagskvelden griller vi nede i fjæra på Skaland.

På Skaland har vi leid bygdehuset, og her vil vi ha vår base fra fredag til søndag. Bygdehuset har ett fint oppholdsrom i forbindelse med kjøkkenet. Her er det mulig å lage seg mat. Det er mulig å ligge på luftmadrass inne under tak. Bygdehuset har en stor sal som vi holder av til soveplasser.

Alle tar med seg det de trenger av tørrmat og grillmat. Det blir mye grilling og kos. Lørdag blir det jubileumsmiddag med kodltbord inne på bygdehuset. Søndag rydder vi og ordner på huset, de som ønsker tar en liten padletur før hjemreise.

Det vil bli mulighet for å dusje på fredags ettermiddag på Montessori skolen, slik at de som har vært ute siden onsdag skal få dusjet og ordnet seg. Det er mulig å stå med vogn eller bobil utenfor huset, noe begrenset med plasser. Men ta kontakt med Kamilla dersom du ønsker en slik plass. Teltplasser må vi komme tilbake til når snøen er borte slik at vi får sett på mulighetene der ute.

Husk en pinne eller to til bålet når vi er ute i Bergsfjorden. Ta med en stol å sitte i, innesko og ellers det du trenger av campingutstyr, godt humør, mat og godis til helgen.

PRIS FOR HELE LANG HELGEN, INKL JUBILEUMSMIDDAG, ER 500,- PÅMELDINGSFRIST 16. MAI, BINDENDE PÅMELDING PGA MATEN.

Leave a Reply

%d bloggers like this: