Aktivitetsledersamling på Sommarøya 20 – 22 september

Aktivitetsledersamling på Sommarøya 20 – 22 september

IMG-4822.jpg

NPF arrangerer aktivitetsledersamling for aktivitetsledere, turledere og veiledere på Sommarøya utenfor Tromsø fra ettermiddagen 20. september – ettermiddagen 22. september. Her er det flotte forhold hvor man kan velge om man vil padle skjermet eller mer eksponert, og det er supre forhold for å legge opp til ulike aktiviteter.

Tema for samlingen er: 
Padleglede for alle – hvordan kan vi som aktivitetsledere bidra til padleglede gjennom gode klubbaktiviteter. Gjennom innlegg, diskusjoner, arbeid i grupper og praktiske øvelser på vannet skal vi se på hvordan vi kan planlegge og gjennomføre gode klubbaktiviteter.

Sted: Steinsvika på Sommarøya. Det er ca 50 minutters kjøring fra Tromsø.

Pris: 500,-

Tromsø Havpadleklubb ønsker å satse på sine aktivitets- og turledere, og vi tilbyr derfor å dekke deltakeravgiften for våre aktivitets-/turledere som ønsker å delta på samlingen. For at vi skal dekke deltakeravgiften må du selvsagt være medlem i klubben og være utdannet aktivitetsleder eller turleder. Du er også aktiv i klubben og deltar som turleder på turer iløpet av dette, eller det neste år. Kom kom

Påmelding: via denne linken

Hva er inkludert: Det vil være tilgang til toalett, dusj og en lavvo hvor vi kan samles og fyre opp ved behov.

Hva du må ordne selv: Transport til Tromsø/Sommarøya, mat (ordnes av den enkelte eller gruppevis), kajakk, personlig padle- og turutstyr, telt, og sovepose.

Tørrdrakt er obligatorisk.

Kontakt: morten.foyen@icloud.com angående innhold for samlingen eller post.tromsohavpadleklubb@gmail.com om du har spørsmål om det praktiske rundt samlinga.

Leave a Reply

%d bloggers like this: