Turlederne – selve navet i klubben

P9220356.JPGAv Kjell Ove Knutsen (turleder)

Aktivitets-og turledere er navet i klubbene, uten dem så har vi ingen til å lede våre aktiviteter. Og hva er vi da? Dette er viktige ressurser som vi som klubb må ta vare på, sette pris på og ikke minst må de få lov til å vokse og utvikle seg.

Aktivitetsleder samlingene som NPF arrangerer, sist gang på Sommarøy utenfor Tromsø i slutten av september, er perfekte og viktige arenaer for dette. Vi får truffet likesinnede padlere som også ønsker det samme som oss selv, vi deler erfaringer og vokser. Kunnskap deles og erfaringer diskuteres på denne arenaen.

Like viktig er det at vi lærer hverandre å kjenne, vi knytter vennskap innenfor padlesporten og får kontakter i hele Troms. Så gøy for alle oss å kunne ta turen til aktivitetsleder samlingen og vite at de som er rundt oss ikke er nybegynnere, vi er stort sett på samme nivå alle sammen. Og nå kan vi leke, lære og utfordre hverandre. I trygge rammer. Med trygge erfarne padlere rundt seg. Og vi opplever å bli tryggere av det vi lærer.

Alle de som deltok på samlingen var kompetente flinke padlere, som ønsker det samme som dem. For de aller fleste aktivitets-og tur-ledere ønsker det samme, at flere skal begynne å padle. At flere skal ha de fine flotte opplevelsene på havet som dem. Og de stiller opp for klubbene for å dele av sine erfaringer, og sørger for at vi kan dra på tur. Ikke minst er vi trygge på tur!

Vi som klubb applauderer dette, og oppfordrer flere aktivitets-og tur-ledere til å delta på disse samlingene. For dette er vinn-vinn, både for klubbene og den som deltar!

Nedenfor noen glimt fra samlinga. Foto: Ingrid Berthinussen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Om Tromso Havpadleklubb

THPK er en åpen og uavhengig klubb for havpadlere i Tromsø.
Dette innlegget ble publisert i Hovedsaker. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..