9 dagerstur på Yttersia av Tromsø. Lørdag 18 juli – søndag 26 juli 2020

9 dagerstur på Yttersia av Tromsø. Lørdag 18 juli – søndag 26 juli 2020

En liten smakebit av området med anmerkninger fra menyen – klikk på lenka så får du opp kartet: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1NzvyGnvwpOrrqqcLvHp3LpDA1KyBuclS&ll=70.08053795906761%2C18.916829800000013&z=10

Det er fortsatt 3 ledige plasser til sommerturen – om det er noen padlere som ikke har lagt planene for neste uke. Bli med da vel 🙂

Ovenfor ser du noe av menyen for året sommertur i regi av Tromsø Havpadleklubb. Det legges opp til 9 turdager (og 8 overnattinger) lang tur i et område som kan by på det meste en havpadler kan ønske seg. Turløypa er ikke endelig spikret og vil selvfølgelig tilpasses etter vind og føreforhold. Vår plan er å starte i Skarsfjorden og padle nordover mot Flatvær eller Helgøya før kursen settes mot sør igjen. Anbefaler dere å besøke http://turliv.no/tromsturmal.html for å bli inspirert – der kan dere studere de ulike plassene vi planlegger å besøke, hvor vi finner vann, hvor det er fine leirplasser, litt lokalhistorie++.

Vi satser på å ha felles avreise fra naustene lørdag 18 juli kl 10.

På veien kan vi velge og vrake i oss i det ypperste av turmål og padleområder fra vennlige sandstrender til mer utfordrende havpartier og kryssinger.

Det vil være mulig for folk å koble seg på/av turen om de tar ferga til/fra Sandøya – eller kjører til Rebbenesøya.

Vi vil invitere til planleggingsmøte onsdag 15 juli kl 19 i Blånaustet der mer detaljert turplan blir presentert, værmelding, tid og sted for utsett, pakkeliste, organisere med kjøring. Vi har gode erfaringer med å dele gjengen inn i kokkelag på 3-4 stykker. Deltakerne vil få mail med mer utfyllende informasjon.

NB! De som planlegger å leie klubbåter fra THPK anbefales å være raskt ute for å reservere den.

Turledere: Steinar Johansen (mobil: 913 64 550), Unn Sørum (mobil: 916 33 850) og Per Erling Dahl (mobil: 915 48 608).

Påmelding via denne lenken: https://forms.gle/K8sgzo6TMkEN3Wuf8

Offentlig deltakerliste – se hvem andre som skal være med eller finn noen som har ledig plass i bilen: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1RXndP_RSEv_T3TaLE3x5rofAFJl0d0Pu-DK0r_0P9-M/edit?usp=sharing

Krav til deltakerne: For å kunne delta må du ha erfaring med padling på «ytteria» og du må kunne tåle dagsetapper på opp mot 30 km, samt litt rusket vær. Ta kontakt med turlederne om du lurer på noe, inkludert om dette er en tur for deg.

Obs! Obs! Det har vært stor interesse for og påmelding til turen. Vi har derfor satt et tak på antall deltakere på 20 deltakere. Dette både av sikkerhetsmessige (jo større gruppe jo vanskeligere å holde oversikt) og logistikkmessige (teltplasser og toalettforhold) årsaker. Førstemann til mølla får plass. De som melder seg på etter vi har passert 20 deltakere, vil bli satt på venteliste. Sjekk status for antall påmeldte i offentlig liste (se under). Obs! Obs!

Leave a Reply

%d bloggers like this: