Padlefest øya rundt – oppsummering av TØR 2020

Padlefest øya rundt – oppsummering av TØR 2020

Turklassen startet dagen med å padle inn i en fantastisk regnbue!

Lørdag 29. august gikk Tromsøya rundt av stabelen for 27. gang med hele 76 fantastiske deltakere. Dette er ny deltaker rekord! De to yngste deltakerne var 11 år, mens de eldste (herunder to av padlerne i konkurransen) var i 70-årene. Fantastisk! Deltakerne fordelte seg som så:

  • 47 padlet hele øya rundt med turleder. Siden vi padler i ulikt tempo ble medturledere oppnevnt som det passet underveis! Tusen takk til alle som sporty påtok seg å være turledere og medturledere etterhvert som behovet oppsto, selv om dere både hadde meldt dere på og betalt for å være turister på første klasse – Jens-Morten, Kirsten og Torill. Tusen takk også til LailaBo og Steinar og Ingrid – som en a deltakeren sa – “dåkker e så herlig pragmatisk” – i tillegg til å være superdyktige!!
  • 13 padlet light turen på 10 km med turleder ledet av TRULLEs herlige turledertrio Evelina Silokangas, Ricardo Santos og Pavel Kucera – you rock!!
  • Oppslag i iTromsø ble det også!
  • Bildene nedenfor er fritt lånt fra medlemmenes innlegg på klubbens FBside.
  • 16 konkurrerte om heder og ære! Utrolig herrlige å observere teknikken i det de suste forbi oss som padlet så godt vi greide i siste pulje på øya rundt!!

KONKURRANSEKLASSE DOBLING

12.22.36Elin og Sugurd Hadler Olsen
22.54..44Harald Albrigtsen og Anne Birgitte Fyhn
33.18.29Trude Kvaal og Frøydis Fuhr

KONKURRANSEKLASSE GUTTER

12.23.02Bernt Bye
22.24.56Johannes Abildsnes
32.42.00Harald Bohne
42.48.55Ottar Skog
52.51.39Øyvind Ravna
62.58.18Baard Baik
73.12.56Espen Kristiansen
84.02.50Johnny Søtvik

KONKURRANSEKLASSE JENTER

13.07.2Unn Sørum
23.16.37Hillary Hop

DE SOM HAR DELTATT 5, 10 ELLER 15 GANGER

ANTALL GANGERNAVN
5Johannes Abildsnes
5Magnhild Reddy Sørensen
10Trude Kvaal
10June Malnes
10Bianca Ørmen
15Harald Albrigtsen
15Ottar skog
  • I tillegg besto det fantastiske sekretariatet av Morten, Riikka, Lars Eirik, Jon, Jenny, Rigmor, Vidar – det er disse som sørget for at tiden ble tatt, startnumre ordnet, mat innkjøpt og grillet og delt ut (og spist) – for et FANTASTISK GJENG!! 🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴 Om jeg har glemt noen skyt meg (eller gi meg en brødskive…Ingrid).
  • ups …og Knut Johansen som er superdedikert til at vi alle skal lære oss å like de gamle fangsttradisjonene og i år igjen har stått i kø når fangstskuta(ene) kommer inn fra Vestisen og sørget for at vi har fått det beste selkjøttet og marinert det for oss. Det smakte HELT himmelsk!!! Tusen takk!!
  • Vi må også rette en svært stor takk Knut Sørensen, Haakon Hop, Geir Bye og Einar Lie Fjellberg for alldeles flott utførelse av Følgebåttjenesten!
  • Kan heller ikke la være å tenke på de tre som gjorde det mulig å tilby Koronatilpasset Steakhouse i målområdet, nemlig Rigmor AbrahamsenVidar Eggimann, og ikke minst Knut Harald Johansen, som hadde skaffet selkjøtt av uvanlig høy kvalitet!

Leave a Reply

%d bloggers like this: