BASSENGTRENINGENE STARTER!

BASSENGTRENINGENE STARTER!

THPK gjenopptar bassengtrening for medlemmer fra og med 15. oktober. Tid og sted er som før, dvs torsdager kl 20:00-21:30 ved Tromsøbadet. Pga Covid-19 har vi innført deltagerbegrensning. Det er derfor nødvendig med påmelding på forhånd.

PÅMELDINGcovid-19

Vi har tatt i bruk billettsystemet Hoopla, for å sikre at det ikke møter opp flere deltagere enn gjeldende smittevernråd anbefaler. Aktuell bassengøkt vil fremstå som “Utsolgt”, hvis grensen for antall deltagere er nådd. Du må altså utføre påmelding, som om du kjøper billett til en konsert. Arrangementet er fremdeles gratis for THPK-medlemmer, og billettprisen i Hoopla vil derfor være 0kr. Påmeldingslenken ligger i facebook-arrangementet.

Hvis du likevel ikke kan benytte billetten din må du asap si i fra til bassengansvarlige Morten Bjørkmann (mobil: 934 63 764) slik at den kan frigjøres for andre. Lurer du på noe annet som gjelder basseng, kan du også ta kontakt med ham.

ADGANG

Selv om treningsøktene er gratis for medlemmer, anbefaler vi å kjøpe et armbånd til 149kr i resepsjonen. Husk å oppgi at du er medlem i Tromsø Havpadleklubb, og at du skal bruke armbåndet til våre bassengtreninger. Armbåndet gir gratis adgang til lokalet i våre tildelte bassengtider, og kan brukes til å betjene låsen på garderobeskapet. Forsøk på å bruke dette armbåndet til andre tider, må ikke forekomme.

PUBLISERING

Hoopla-link til bassengøktene vil bli publiserte fortløpende på Facebook, men du kan også finne dem direkte på hoopla.no ved å søke på «Bassengtrening».

SMITTEVERN

Vi forventer at alle deltagere utviser gode holdninger til smittevern, og setter seg inn i Tromsøbadets bestemmelser om dette.

DETALJER:

Vi forventer også at deltagere setter seg inn i vår generelle info om bassengbruk og HMS.

Leave a Reply

%d bloggers like this: