Nytt styre, takk til det gamle!

Nytt styre, takk til det gamle!

Det nye styret har allerede hatt to styremøter og er godt i gang med å gjøre klubben klar for en ny sesong. Det er en veldrevet klubb vi nå har ansvar for. En takk til Ingrid og resten av de som gav seg i styret etter lang og god innsats. Det forrige styret har gjort enn utmerket jobb for en klubb som har vokst kraftig de siste årene. I 2022 passerer vi antagelig 1000 medlemmer!

Nok en gang – takk til Ingrid, Kjetil, Lars Erik, Morten og Riikka for innsatsen de siste årene.

Det nye styret består av:

Leder Pål Hansen:

Jeg har padlet siden høsten 2016 og kajakken er blitt en viktig del av mitt fritidsliv. Jeg har overnatt mer i telt enn noen gang før – jeg har sett steder på kysten som jeg aldri hadde besøkt uten å være kajakkpadlere. Regner meg selv som en godværspadler.

Nestleder Hillary Hoop:

Har padlet kayak i 37 år,  men hadde en  30 års pause.   Medlem av klubben i to år.  Liker å ha god tid, men slitsomt å vente.   Liker å ha trygge rammer så fremst det er rom for litt sprell.  Gleder meg til 1 år til med styrearbeid med THPK.

Kasserer Torunn Berger:

Jeg har tok grunnkurs i høsten 2014 og ble med på AWP (Artic women playground) året etter. En flying start på padlinga og et resultat av 50-årskrisa. Jeg ble mektig imponert over velkomsten jeg fikk fra alle de dyktige og erfarne padlerne som var der. Etter hvert så ble jeg med på turer i regi av Stormgjengen, Tirsdagsdamene og Havpadleklubben. Da skjønte jeg at de mannlige padlerne også var veldig inkluderende og rause.

Materialforvalter Ketil Røtvold:

Opprinnelig Bardudøl som har bodd i Tromsø siste 35 år. Jeg jobber ved UNN. Jeg begynte å padle for 25 år. siden, men etter en for kort karriere ble kajakken satt til lagring. Imidlertid er interessen kommet tilbake, og det har blitt fine turer i nærområdet.

Naustansvarlig Stian Solheim:

48 år fra Tromsø, gift med Elin og har to barn. Tok grunnkurs i 2019 og har padlet en god del siden da. Fylte på med teknikkurs i 2021. Forøvrig glad i toppturer, sommer som vinter, og terrengsykling.

Styremedlem Marit Hemmingsen:

Tok vått kort i 2018 og ble bitt av padlebasillen. Men det var ikke før i 2020 at jeg virkelig fikk mengdetrening og begynte å få litt mer erfaring. Dette kan jeg i stor grad takke padleklubben for – som tilbyr ulike turer, kurs og arrangementer som man kan være med på som fersk padler.

Varamedlem Bjørn Kjøndahl:

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: