VI ER STARTA!

VI ER STARTA!

Padlesesongen er starta, de første turene er for mange tilbakelagt og jakten på skjær er godt i gang. Det er de som allerede har passert 5 skjær, siden 1. april. Det nye styret er godt gang og alt ligger til rette for mange fine padleopplevelser utover våren. Her finner du informasjon om torsdagspadling, tirsdagsdamer, skvulp, leie kajakk, medlemskontigent, terminliste og noen fine bilder.

Kjetil Kvalsvik og Laila Arvola i godt driv. Turledersamling på Sandøy i helga. Foto: Ingrid Bertinussen

TORSDAG ER PADLEDAG!

Torsdagspadlinga starter opp kommende torsdag 28. april. Du finner mer informasjon her. Husk å møte opp i god tid, slik at du er klar til å starte å padle klokken 18.00. Turlederene beslutter hvor vi padler og dersom du ikke har padlet før – så se informasjon som kommer – en torsdag i måned blir tilrettelagt for helt ferske padlere. Hver torsdagspadling er registrert som eget arrangement på Facebook.

TIRSDAGSDAMENE har sin første samling i løpet av mai – følg med på klubbens facebookside.

Onsdag 3. og 11. mai er det SKVULP i Sjølundfjøra. Samlingene har fokus på framdriftstak. Rune Jørgensen er sjef for instruktørene, kvelden passer for ganske ferske padlere. Invitasjon, med påmelding kommer på Facebook. Helga 19. – 21. august blir det Skvulp-samling o Steinsvika på Sommarøy.

DUGNAD i fjæra er onsdag 18. mai. Vi skal rydde i uteienaustet, rydde søppel i fjæra og spa tang. Det blir servert pizza – dugnaden starter klokken 17.00. Møt opp med arbeidslyst og så skal anlegget vårt skinne og være klar å betjene alle medlemmene.

Vi er 940 medlemmer i klubben, 100 av medlemmene har ikke betalt kontigent. Det er nå sendt ut 2. purring – har du ikke betalt – gjør det nå – dersom du ikke skal bli strøket fra medlemsregisteret. Om kort tid sendes det ut nye koder til naustene i Sjølundfjæra.

Det er kjøpt inn 6 nye kajakker til utleie, nye årer, spruttrekk og noen redningsvester. Vi minner om at tilbudet til medlemmer er å leie båt – med utstyr. Vi leier/låner ikke ut årer, spruttrekk eller annet utstyr sta naustet – med mindre du har leid båt. Forutsetningen for å leie båt – med utstyr – er medlemskap i klubben. Utleieappen er oppdatert! I utelieappen finner du informasjon om båter og ikke minst hva du gjør for å rapportere skader eller slitasje på utstyr du har leid. Se her!

Aktivitetsgruppa har jobbet med å sette opp terminlista for denne padlesesongen. Den er stadig under utvikling og det kommer flere kvelds og helgeturer. Her finner du terminlista.

TURLEDERE er viktig for klubben. De leder torsdagspadlinger og alle andre turer som padleklubben arrangere. 22. – 24. april var 20 turledere samla på Sandøy. Teorie og padling, gode diskusjoner om hvordan man er en god turleder og planene for denne sesongen ble diskutert. Klubben trenger alltid nye klubbledere, har du lyst å bli med – send en mail til nestleder Hillary Hop!

Bladet Padling tilbyr medlemmer i padleklubber reduserte priser, er du interessert – gå hit Padlesiden.no

Her er nettadressen til magasinet Padlesiden.no.

Leave a Reply

%d bloggers like this: