Tåfjordblotet 28-29-30 august.

Tåfjordblotet 28-29-30 august.

Siste helga i august blir det Tåfjordblot på Tussøya. Det blir grilla lam til alle.

Tåfjorden_pano_B

For å vite hvor mye lam vi trenger så send melding innen onsdag 26. til Bernt. Klubben stiller med lam lørdag kveld mens den enkelte må ta med ønsket tilbehør, salat, drikke og annen mat til helga. Det er ikke ferskvann der, så ta med en vanndunk. Koordinering av kjøring og padling på torsdagspadling 27. august. De som trenger transport og noen å padle med gir beskjed om dette på e-post, tlf., eller i fjæra. Er det greit vær så starter noen fredag etter jobb, mens andre padler ut på lørdag. Info. sendes ut når helga nærmer seg.

Fra Sommarøy er det ca. 7 km å padle til Tåfjorden. Der er vi på stranda til høyre når du padler inn. Et vanlig sted å parkere er like før brua til Sommarøy. På Tussøya er det fint å gå tur, plukke bær og sopp. Hvis været er strålende så er en padletur til Håja mulig på lørdag/søndag. Se kart over området her:

Det er mulig å ta båt fredag/søndag til Tussøya fra Sommarøy eller Sandneshamn. Da er det ca. 3 km å gå til Tåfjord. Se rute nr. 5.

Hvis du vil være med, send e-post til bernt.bye@npolar.no eller melding til tlf. 91765891

Hilsen Styret / Bernt

IMG_2455

Leave a Reply

%d bloggers like this: