Klubbmøte på Flyt:

Klubbmøte på Flyt:

Vi hadde medlemsmøte på Flyt tirsdag den 22. september. Her er et lite referat:

På sakslista sto:

  • Planlegging av nytt naust i Sjølundfjæra

Det var allmen enighet om at dette er en god ide. Vi går for en løsning med et forholdsvis tradisjonelt utseende naust mellom nynaustet og gulnaustet. Naustet vil ha bare fem rader i høyden, siden erfaring har vist at det ikke er så populært med plassene høyere oppe. Isteden så senker vi taket, og prøver å få til et litt større oppholdsrom i andre etasjen.

  • Innkjøp av nye klubbåter, skal vi ta oss råd til det?

Og det gjør vi. Styret orienterte for de ulike alternativene, og det var allment bifall om a dette var sunne vurderinger. Vi går for to typer: North Shore Atlantic RM og NDK Romany surf RM, to av hver.

  • Bilder fra sommerturen, m.m.

Gunnar viste bilder, sak kommer her på sida etterhvert.

  • Tirsdagsdamene, hvordan har det gått med dem?

Linda og Ingris fortalte og viste bilder. Dette er et flott tiltaksom har truffet blink i forhold til  få med en del av dem som ikke normalt dukker opp på de mer krevende turene. Mye moro har det tydeligvis vært.

  • Terminlista for neste år

… er satt opp, se her for turlista for 2016

Hilsen styret

Leave a Reply

%d bloggers like this: