PADLETREFF: PANGSTART PÅ KAJAKKSESONGEN

PADLETREFF: PANGSTART PÅ KAJAKKSESONGEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ups..hvor mange trenger man for å synke en kajakk

Også i år samarbeider vi med DNT Ung Troms om padletreffet – PANGSTART PÅ KAJAKKSESONGEN

For alle opp til 23 år
15. til 17. juni inviteres alle ungdommer som er nysgjerrige på kajakk og også de som allerede padler kajakk, til et padletreff på Sommarøy. Her kan du få en ny, frisk friluftsinteresse, møte nye turvenner som har samme interesse som deg, og ikke minst: Få en artig og trygg start på padlesesongen eller kajakkarieren din. Aldersspennet er for de mellom 13 og 23 år.

Velg blant workshops
Det vil bli både grunnkurs, teknikkurs og workshopper, så du kan få testet alt fra redningsteknikker, førstehjelp, fisking fra kajakk og eskimorulle. Alle som ikke har våttkort fra før, deltar på grunnkurs hav ung. De som allerede har grunnkurs kan bli med på teknikkurs. Alle kursene tar hele helga. Les mer om de ulike kursene: Grunnkurs
og  Teknikkurs

Sted:             Sommarøya (den nedlagte campingplassen)
Tid:               15 – 17 juni 2018 
Alder:           13 år –  opp til 23 år
Påmelding: åpner 21. mai og ordnes på nettsiden til DNT UngLes også mer om treffet der.

Pris:  500 kroner for medlemmer av Tromsø Havpadleklubb – alt inkludert! Ta kontakt med styret på post.tromsohavpadleklubb@gmail.com for å få RABATTKODE som gir medlemspris. PS! Du kan lett bli medlem i Tromsø havpadleklubb. Det koster bare 300 kr – og da sparer du 200kr bare på deltakelsen på treffet. Meld deg inn her

Bilder: Dersom vi tar noen fine bilder på aktiviteten kan det være vi ønsker å bruke dem i markedsføringen av Tromsø Havpadleklubb og kommende aktiviteter. Dersom du ønsker å reservere deg fra dette – gi beskjed til turleder

NB! NB! Vi trenger flere voksne:  Har du lyst til å bidra på padletreffet enten som instruktør eller som foreldre? Vi trenger både dere som er aktivitetsleder men også andre hjelpere både til vanns og på land. Det er superartig artig å få lov til å være med og se på at ungdommer mestrer nye ting – og kanskje litt frustrerende også da de tar ting så utrolig mye raskere enn oss voksne. Her blir det masse sprudlende ungdommer og voksne hjelpere – så kom kom! Bli med da vel! Ta kontakt snart som mulig på post.tromohavpadleklubb@gmail.com eller mia.kulseng@dnt.no

Leave a Reply

%d bloggers like this: