TROMSØYA RUNDT 2022 – 3. SEPTEMBER MELD DEG PÅ!

TROMSØYA RUNDT 2022 – 3. SEPTEMBER MELD DEG PÅ!

Lørdag 3 september 2022 inviterer vi hele byens padlemiljø til Tromsøya rundt (TØR) for 29. gang. Det blir konkurranse og tur med fest og premieutdeling i fjæra på kvelden. I fjor deltok 70 padlere på et knakende fint arrangement, både på vann og på land. Vi skal padle og utforske øya fra vannet og kanskje finner vi en ny venn eller to underveis. Endringer i programmet kan forekomme. For oppdatert program, følg med her.

Påmelding her: meld deg på!

Åpen deltakerliste: Se hvem andre som er påmeldt.

Vi trenger bidrag fra medlemmene også de som ikke skal padle TØR i år. Har du tid og lyst til å bidra som frivilling FØR eller UNDER arrangementet – meld deg til tjeneste her.

Vi oppfordrer alle til å delta, uavhengig av nivå. Deltakere i turklassene – fest gjerne flagg på kajakkene. Dette blir superstas! Velkommen! Skriv gjerne ut kartet, laminer og ta med deg.

Tradisjonen tro vil deltagere i konkurranse- og turklassen padle 24 km rundt Tromsøya.
Vi har to turklasser hele øye rundt – en med turleder og en uten turleder. leder og turklasse uten turleder (hele øya rundt), og turklasse light for de som ikke higer etter melkesyre og trofeer. Er du nybegynner anbefales disse nye aktivitetene på det varmeste. Vi oppfordrer de som ikke rekker å padle til å enten komme i fjæra på Sjølunden og vinke deltakerne avgårde, heie på dem underveis, eller vinke dem i mål. Kan du ikke padle men har lyst til å bidra på dugnaden på land – meld deg på via linken lengre ned på siden. 

PROGRAM 

KlokkeslettStartPrisRegistrering starter
09.00Turklasse med turledereKr 100,-*kl. 08.30
09.30 Turklasse uten turledere Kr 100,-*kl. 09.00
11.00 KonkurranseKr 100,-*kl. 10.00
10.30Turklasse light med turledereKr 100,-*kl. 10.30
18:30 Fest med premietrekning 
* Kr 50 for studenter, barn og ungdom

Deltagere i konkurranse og turklasse med turleder/uten turleder vil padle rundt hele Tromsøya (24 kilometer). Padleretning er mot klokka (oppdateres): Fra naustene og sørover til sydspissen. Nord tromsøysundet – med stopp for utdeling av kanelboller – på vervet. Sikkerheten ivaretas med følgebåter.

KONKURRANSEN har tre klasserHerrer, damer og dobling havkajakk. Det deles ut premier for beste tid i den enkelte klasse. Det anbefales å ha med seg proviant og rikelig med drikke.

TURKLASSE MED TURLEDER har et obligatorisk stopp midtveis på land med kaffe og matpakke (ta med!). Turen vil ta ca. 5 timer inkludert pause. De som padler hele øya rundt har i år sjansen til å sikre seg tre skjær i Ti på skjæret – Sydspissen – Kafe Innersida og Tromsøya rundt.

TURKLASSE UTEN TURLEDER  kan også gjerne ta en pause midtveis på land med kaffe og matpakke (ta med!). Turen vil ta ca. 5 timer inkludert pause. De som padler hele øya rundt har i år sjansen til å sikre seg tre skjær i Ti på skjæret – Sydspissen – Kafe Innersida og Tromsøya rundt.

TURKLASSE LIGHT (10 km) ledes av Tromsøstudentenes Havpadleklubb, Trulle. Bli med på en fjæra på Sjølund ot til urbane bystrøk i Tromsøysundet. (10km) Vi går på land ved   Kræmer brygge (slippen ved Hurtigruta bilglass i Stakkevollveien) . Deltagere og kajakker kjøres fra Kræmer til Sjølund. Ta med nødvendig mat og drikke. På veien padler du samtidig innom to skjær i Ti på skjæret –  Kafe Innersida (Vervet) og Sydspissen. 

Egen e-post kommer til de ulike gruppene.

REGLER: Alle deltagere må ha våttkort eller realkompetanse i egen- og kameratredning, og skrive under på en ansvarserklæring. Havkajakker: vest og spruttrekk er påkrevet, kajakken skal ha to skott og nødvendig utstyr for selvberging.

PÅ KVELDEN ER DET FEST I FJÆRA! 

Dette er en utrolig sosial og hyggelig tradisjon med masse god mat, bål, latter og lyging i fjæra og Knut som steker selkjøtt.

Skal du leie klubbkajakk denne dagen – ikke vent med å reservere!

Leave a Reply

%d bloggers like this: