Tåfjordblotet 24 – 26 august

eb_lc3b8rdagskvelden

Velkommen til det tradisjonsrike Tåfjordblotet!

Turleder: Bernt Bye (mobil: 91765891; e-post:bernt.bye@npolar.no)
Medturleder: kommer
Nivå på turen: moderat

Siste helga i august avholdes hvert år det tradisjonsrike Tåfjordblotet på Tussøya. Da tar vi et høvelig farvel med sommeren som var eller ikke var – og i henhold til tradisjonen serveres det helstekt lam til alle (tidligere grillet på rustat armeringsjern). Blotet er en tradisjon helt fra 1983 da klubben ble opprettet. Les mer om historien bak blotet her: https://tromsohavpadleklubb.com/tafjordblotet/

Tåfjorden er den nordre fjorden på vestsida av Tussøya, og fra Sommarøy er det en 7 km padletur. Yttersia av Tussøya er eksponert, så hvor enkel eller vanskelig padleturen er vil være væravhengig. Det settes derfor opp tur med turledere på fredag med retur søndag. Er du fersk padler anbefaler vi dat du blir med på fellesturen utover. Vi kommer snart tilbake med nærmere informasjon om arrangementet og om sampadling utover med turleder fredag.
 
Alle nye som «gamle» padlere, høye som lave, medlemmer og fremtidige medlemmer (altså alle), er hjertelig velkommen – det eneste kriteriet er at dere liker trivelig selskap!

NB! NB! Arrangementet krever påmelding, både fordi vi må vite hvem som ønsker å dra ut fredag MED TURLEDER og fordi vi må vite HVOR MANGE LAM som skal kjøpes inn. FRIST FOR PÅMELDING er derfor senest innen onsdag 22. august.

Påmelding via denne linken: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iNN11KRVVk2-IEaRhMf_t09aJnJVJncXQVvCFGdA2H4/edit?usp=sharing

Eventuelt direkte til Bernt på: bernt.bye@npolar.no

Velkommen!

Om Tromso Havpadleklubb

THPK er en åpen og uavhengig klubb for havpadlere i Tromsø.
Dette innlegget ble publisert i Hovedsaker. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s